• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

TAV Galeri İstanbul’da ziyarete açıldı

TAV Galeri İstanbul’da ziyarete açıldı
TAV Grubu çalışanları ve Darüşşafaka öğrencilerinin birlikte çalışarak ortaya çıkarttığı “Benim İşim, Benim Okulum” fotoğraf sergisi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan TAV Galeri İstanbul’da ziyarete açıldı.

 

Havalimanı tasarımı, inşası, finansmanı ve işletmesinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Grubu kültür-sanat alanında farklı projeler ortaya çıkarmaya devam ediyor. TAV Grubu çalışanlarından oluşan TAV Atölye Fotoğrafçılık Kulübü ve Darüşşafaka Eğitim Kurumları Fotoğraf Kulübü yaklaşık altı aylık ortak bir çalışmayla “Benim İşim, Benim Okulum” sergisini hayata geçirdi. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katında bulunan TAV Galeri İstanbul’da açılan sergi, bir ay boyunca on binlerce yolcu tarafından ziyaret edilecek. 
 
Sergi açılışında konuşan TAV Grubu CEO’su Sani Şener “TAV olarak başlangıçtan bu yana kültür-sanata verdiğimiz desteği artırarak sürdürüyoruz. Türkiye’nin ana giriş kapısı olan Atatürk Havalimanı’nda oluşturduğumuz TAV Galeri İstanbul bugüne kadar 30’dan fazla sergiye ev sahipliği yaptı. Yılda ortalama 37,5 milyon yolcuyu ağırladığımız Atatürk Havalimanı’nda yarattığımız bu platformla misafirlerimizin seyahat deneyimini bir üst seviyeye taşırken kültürel değerlerimizi dünyanın her köşesinden gelen insanlarla paylaşma olanağı buluyoruz. Çalışanlarımızın Darüşşafaka öğrencileriyle ortak çalışması beni son derece mutlu etti, çalışanlarımızın gözünden Darüşşafaka’yı tanıtmak, TAV’ı da Darüşşafaka’da yetişen gençlerimizin gözünden görmek bizi ayrıca mutlu etti ve heyecanlandırdı” dedi.
 
Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Yıldırım, "Darüşşafaka Cemiyeti yönetimi olarak öğrencilerimize sadece iyi bir eğitim olanağı sunmuyoruz, onların ayrıca sosyal alanda da kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak projelerin içinde yer almalarına da önem veriyoruz. TAV Havalimanları Holding, kurumsal bağışçımız olarak eğitime destek verirken, çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen bu proje ile öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine de destek verdi. Bu projede öğrencilerimiz TAV 
çalışanları ile hem fotoğrafçılık yeteneklerini geliştirme hem de daha şimdiden Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmalarından biri olan TAV Havalimanları Holding'deki çalışma hayatını gözlemleme şansı buldular. Bu proje için başta TAV Havalimanları Holding  İcra Kurulu Başkanı Sayın Sani Şener olmak üzere TAV yönetimine ve TAV çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
 
“Benim İşim, Benim Okulum” sergisi TAV Atölye Fotoğrafçılık Kulübü’nün 17 üyesi ve Darüşşafaka Eğitim Kurumları Fotoğraf Kulübü’nden 20 öğrencinin altı aylık çalışması sonucunda ortaya çıktı. Proje kapsamında ilk olarak Darüşşafaka öğrencileri İstanbul Atatürk Havalimanı’nı iki gün boyunca ziyaret ettiler. Öğrenciler bu ziyaretlerinde havalimanını ve terminaldeki farklı kareleri fotoğraflarken, havalimanı işletmeciğinin tüm alanlarını görebilme imkanı buldular. Ardından TAV Atölye üyeleri, Darüşşafaka Okulları’na giderek öğrencilik yıllarına geri dönüp, farklı fotoğraflar çektiler. Okulun sanat atölyeleri, kütüphanesi, spor salonu ve farklı pek çok alanında fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler.
 
TAV Galeri İstanbul, 2008’de yolculara seyahat öncesinde keyifli dakikalar yaşatarak sanatı destekleme misyonuyla kuruldu. Hem yolculardan hem de sanatçılardan gelen yoğun talep sonucunda TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında da TAV Galeri Ankara ve TAV Galeri İzmir ortaya çıktı. Sergi alanlarının TAV’ın faaliyet gösterdiği altı ülkedeki 12 havalimanına yaygınlaştırılması planlanıyor.
 
1.20121009172529.jpg
 
2.20121009172559.jpg
 
3.20121009172613.jpg
 
4.20121009172645.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim