• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

TAV, havalimanında da ayrıcalıklı olacak

TAV, havalimanında da ayrıcalıklı olacak
TAV Havalimanları, Merkezi Kayıt Kuruluşu işbirliği ile hayata geçirilen “Ortak Promosyonu Programı” ile yatırımcılarına hissesini elde bulundurma sürelerine göre çeşitli hediye, indirim ve fırsatlar sunuyor.

 

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, bin adet ve üzeri hissesini halka arzından bu yana elinde tutan yatırımcılarına bir yıl “TAV Passport Kart” üyeliğiyle teşekkür ediyor. Yatırımcılar, TAVHL hissesini ellerinde bulundurma sürelerine göre farklı kampanyalardan faydalanabilecekler. TAV Havalimanları, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) işbirliğiyle hayata geçirdiği bu promosyonla bilinçli ve uzun vadeli vizyona sahip yatırımcı sayısının artması için sürdürülen çabalara da destek veriyor.
 
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, “Bu proje ile aslında yapılan şirket ile ortakları biraz daha yakınlaştırmak. Şirketin yaptığı işten ortaklara birşey veriyor olması çok değerli bir varlık. Bundan sonra yapacak olanlar için de çok iyi bir fikir” dedi.
 
Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü Yakup Ergincan, e-MKK Bilgi Portalı’nın Kurumsal Yönetim ve Yatırımcı İlişkileri bileşeni olan e-YÖNET Portalıyla şirketler ile ortakları arasında doğrudan internet, elektronik iletişim ve mobil uygulama tabanlı hızlı, sürekli, güvenilir ve standart bilgi alışverişi sağlayacak bir köprü kurulduğunu belirtti. Ergincan, TAV Havalimanları gibi kurumsal yönetimin ve yatırımcı ilişkilerinin önemine inanan şirketlerin katkılarıyla, yatırımcılara sunulan “ortak promosyon”larının sayısının artmasını dilediğini belirterek, SPK’ye ve TAV Havalimanları’na teşekkür etti. 
 
TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “TAV Havalimanları Holding bugün üç kıtada altı ülkede 12 havalimanında 20 bini aşkın çalışanı ile havalimanı işletmeciliği alanında bir dünya markası olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bu yolculukta yanımızda yer alan tüm yatırımcılarımızın bize duydukları güven ve değerin karşılığını daha iyi yönetim, daha iyi finansal ve operasyonel sonuçlar olarak vermek daima birincil önceliğimiz oldu.
 
Elde ettiğimiz sonuçların yanı sıra halihazırda İMKB’deki en yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme notuna sahip şirket olarak bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Merkezi Kayıt Kuruluşu’yla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu projeyle, TAV’ın geleceğine güvenerek birikimlerini bu yönde değerlendiren yatırımcılarımıza küçük bir teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda, küçük yatırımcının değerinin ve öneminin farkında olan bir şirket olarak, bilinçli ve uzun vadeli yatırımı teşvik etmek üzere yapılan çalışmaları da destekliyoruz” dedi.
 
“Ortak Promosyonu Programı” dahilinde düzenlenen ilk kampanya kapsamında, 03 Aralık 2012 itibariyle geriye dönük 1.000 adet ve üzerinde TAV Havalimanları Holding hissesini bir yıl ve üzerinde elinde tutan tüm gerçek kişi yatırımcılara bir yıl boyunca, “TAV Passport Kart” ücretsiz olarak verilecek. 
 
İkinci olarak sunduğumuz kampanya ise 1.000 adet ve üzerinde TAV Havalimanları hissesini halka arzından bu yana (03 Aralık 2012) elinde bulunduran tüm gerçek kişi yatırımcılara bir yıl boyunca ücretsiz TAV Passport üyeliği yanısıra, TAV Havalimanları Holding’in üst düzey yönetimi buluşma imkanı tanınacak. Kampanyalardan yararlanmak isteyen ve başvuru kriterlerine uyan yatırımcılar e-YÖNET sistemi üzerinden başvurmaları halinde,  TAV Havalimanları Holding tarafından geri aranarak, kampanya katılım onayları alınacak.
 
TAV Passport Kart, TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarından yapacakları seyahatlerde sahiplerine hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan özel bir üyelik programıdır. TAV Passport Kart ile indirimli havalimanı-şehir transferi, terminallerde özel geiş kapıları, business check-in imkanı, özel pasaport ve güvenlik geçişi, lounge kullanımı, duty-free’de indirim gibi pek çok ayrıcalıktan yararlanmak mümkün.
 
www.UlasimOnline.Com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim