• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

TAV Havalimanları, altı dalda ödül aldı

TAV Havalimanları, altı dalda ödül aldı
Thomson Reuters ve Acclaro işbirliğiyle, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri”nde TAV Havalimanları altı kategoride ödül kazandı.

TAV Havalimanları, altı dalda ödül aldı

Thomson Reuters ve Acclaro işbirliğiyle, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri”nde TAV Havalimanları altı kategoride ödül kazandı.

Thomson Reuters Extel Surveys ve Acclaro tarafından bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri” kapsamında TAV Havalimanları, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su” kategorisinde ilk sırada olmak üzere, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi”, “En iyi Yatırımcı İlişkileri Internet Sitesi”,“En iyi Yatırımcı İlişkileri Birimi”, “Finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket” olmak üzere altı dalda ödüle layık görüldü.
 
“En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su” kategorisinde ilk sırada yer alan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “ Geçtiğimiz yıl beş dalda elde ettiğimiz bu başarının ardından bu yıl da altı dalda kazandığımız ödüller, başarımızın sürdürülebilir olduğunu göstermesi  bakımından bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bugün 3 kıtada ve 5 farklı ülkede 20 binin üzerinde çalışanı ile faaliyet gösteren TAV Havalimanları Holding, yatırımcı ilişkileri uygulamalarını ilke olarak edindiği kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde eksiksiz olarak ve bir bütün halinde tüm paydaşlarına sunmaya devam edecektir” dedi.
 
Türkiye’de borsaya kayıtlı şirketlerin, yatırımcı ilişkileri alanındaki uzmanlığını bölgesel açıdan üstünlük kuracağı bir konuma taşımayı hedefleyen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri” kapsamında “En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su” kategorisinde ödüle layık görülen TAV Havalimanları Holding Finans Direktörü  Murat Uluğ da “Şeffaflığın ve doğru bilginin öneminin daha da çok anlaşılmaya başlandığı bir dünyada, şirketimizi paydaşlarımıza en doğru şekilde anlatabilmiş olmanın karşılığını bu şekilde almak gurur verici. Üç sene üst üste birçok dalda ödüle layık görülmek yatırımcı ilişkileri konusuna tüm şirket yönetimi olarak verdiğimiz önemin karşılığı oldu. TAV Havalimanları Holding olarak çabamız geçtiğimiz üç senede olduğu gibi bu başarının sürdürülebilirliğini sağlamaktır" dedi.
 
Ödüller kapsamında “En İyi Yatırımcı İlişkileri Birimi” ve “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” kategorilerinde ödüle layık görülen TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen, “TAV Havalimanları Holding olarak Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri kapsamında son üç yılda toplam ondört ödül alarak tescil ettiğimiz bu başarı, İMKB’ye yeni kote olan ve olmayı düşünen pek çok  şirkete cesaret verici nitelikte olacaktır. Yatırımcı İlişkileri birimi olarak şirket ile yatırımcılarımız arasında çift yönlü şeffaf bir köprü olma görevimizi sürdürürken, paydaşlarımız ile iletişimimizde proaktif yaklaşımımızın bize sağladığı tüm avantajları daha da geliştirerek devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
İlki 2009 yılında gerçekleştirilen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri”nde TAV Havalimanları Holding CEO’su M. Sani Şener “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su”, TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Nursel İlgen “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi”, TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Internet sitesi de “En İyi Yatırımcı İlişkileri Internet Sitesi“ kategorisinde ödül almıştı. 2010 yılındaki ödüllerde ise TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su”, Finans Direktörü Murat Uluğ “En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su”, Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi”, Yatırımcı İlişkileri Internet Sitesi “En İyi Yatırımcı İlişkileri Internet Sitesi“ ve Yatırımcı İlişkileri Birimi “En İyi Yatırımcı İlişkileri Birimi” dallarında ödül almıştı.
 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim