• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

TAV Havalimanları Routes'da ilgi odağı oldu

TAV Havalimanları Routes'da ilgi odağı oldu
Dünyanın dört bir yanından havacılık profesyonelleri Abu Dabi'de buluştu. Altı ülkede faaliyet gösterdiği 12 havalimanıyla fuara katılan TAV Havalimanları standı havayollarından yoğun ilgi gördü.

 

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye'nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları standı, bu yıl 18. kez düzenlenen Routes Dünya Güzergah Geliştirme Fuarı'nda katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Birleşik Arap Emirlikleri'den Abu Dabi'de 29 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşen fuarda başta kısa süre önce işletmesini üstlendiği Medine olmak üzere TAV'ın faaliyet gösterdiği havalimanları havayolu ve turizm profesyonellerinin ilgi odağı oldu.
 
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, "Routes, sektörün en kapsamlı ve en önemli organizasyonları arasında. Endüstrinin hem küresel ölçekte nereye gittiğini görmek, hem de faaliyet gösterdiğimiz bölgelerdeki gelişmeleri daha yakından izleyip yeni olanakları ortaya çıkarmak için güzel bir fırsat sunuyor. Türkiye’de işlettiğimiz İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya Gazipaşa’nın yanı sıra Tunus, Gürcistan ve Makedonya’daki havalimanlarımızla buradayız. Bu sene ilk defa Suudi Arabistan Medine Havalimanı da standımızda yer alıyor. Kutsal topraklardaki bu projenin bizim için ayrı bir önemi var. Türkiye ve farklı ülkelerde işlettiğimiz havalimanlarından uğurladığımız hacı adaylarımızı bugünlerde Medine de yine TAV olarak karşılıyoruz. İlk kafileler gitmeye başladı ve şu ana kadar çok iyi yorumlar aldık. Medine’de kısa sürede renove ettiğimiz terminalimizin açılışını da yaptık. Bu fuarda bir kez daha gördük ki, dünyada havalimanı tasarımı, inşaatı, finansmanı ve işletmesi denildiğinde TAV adı akla geliyor ve bu da bizi hem gururlandırıyor hem de mutlu ediyor" dedi. 
 
Routes'a bu yıl 300 havayolu, 650 havalimanı ve 200 uluslararası turizm otoritesini temsilen yaklaşık 3000 delege katıldı. TAV Grubu kısa süre önce fuara ev sahipliği yapan Abu Dabi'de bölgenin en büyük projeleri arasında yer alan Midfield Terminal yapım ihalesini kazanmıştı. TAV İnşaat yaklaşık 3 milyar dolarlık proje kapsamında 27 milyon yolcu kapasiteli terminalin inşasını gerçekleştirecek. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim