• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

TAV Havalimanları’nda bayram coşkusu

TAV Havalimanları’nda bayram coşkusu
TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda yolcular, dünya müziklerinden seçkiler ile uğurlandı.

 

Ramazan Bayramı arifesinde başlayan ve bayram süresince devam edecek mini konserler büyük beğeni topladı.
 
TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda, Ramazan Bayramı arifesinde eş zamanlı olarak başlayan mini konserler terminalleri renklendirdi. Keman, yan flüt, akordeon, gitar ve kontrbas eşliğinde yolculara dünya müziği eserlerinden seçkiler sunan müzisyenler, terminallerde bayram coşkusunu taşıdı.
 
ATÜ’nün işlettiği Duty Free alanlarında gerçekleşen müzik dinletisi eşliğinde bayram alışverişi yapan yolcular, seyahatlerine keyifle başladı. Müzik dinletisi esliğinde BTA ve ATÜ’nün ürettiği lokumların ikram edildiği etkinlik, yolculuğa çıkanların ağızlarını da tatlandırdı.
 
Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen müzik dinletisinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları, eserleri keman, yan flüt, akordeon ve kontrbas eşliğinde sunarken, Esenboğa Havalimanı’nda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunları çello, saksafon ve gitar eşliğinde mini konserlerini gerçekleştirdiler. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda gerçekleşen dinletide ise 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunları yolculara keman, perküsyon, viyolonsel ve gitar ile bir müzik ziyafeti sundu. 
 
İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda gerçekleştirilen müzik dinletileri, arife gününün yanı sıra bayramın ilk ve ikinci günü de yolcularla buluşacak.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim