• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

TAV, müşteri memnuniyetini sertifikaladı

TAV, müşteri memnuniyetini sertifikaladı
Havalimanında sunduğu hizmetlerle kaliteli, konforlu ve hızlı seyahatin adı olan TAV İşletme Hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetimi çalışmalarını ISO 10002:2004 sertifikasıyla belgelendirdi.

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası olan TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Standardı Belgesi’ni alarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verme misyonunu geliştirmeye devam ediyor. TAV İşletme Hizmetleri’nin iş süreçleri terminal işletmesi, projelendirilmesi ve geliştirilmesi alanında geçirdiği denetimlerle, İngiltere Kraliyet Akreditasyon Servisi, UKAS tarafından akredite edilmiş olan URS( United Registrar of Systems) tarafından belgelendirildi. 

 
TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında havacılık dışı gelirleri yaratmak ve ilgili hizmetleri yönetmekle sorumlu olan TAV İşletme Hizmetleri, bu  amaçla  geliştirdiği yeni projeler ve ticari faaliyetlerle yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yola devam ediyor. Yolcuların değişen ihtiyaç, talep ve şartlarına uygun ürün ve hizmetleri geliştirmeyi misyon edinerek, terminallerde havacılık dışı gelirlerin ve ürün/hizmetlerin yaratılması, reklam ve tanıtım alanlarının pazarlanması, butik yolcu hizmetlerinin  geliştirilmesi, müşteri sadakat programları, CIP Salonları İşletmeciliği, Seyahat Acentesi  gibi pek çok  hizmeti müşterilerine sunuyor. 
 
ISO 10002:2004 belgesiyle aynı zamanda hizmet anlayışının ulusal ve uluslararası standartlara uygunluğu  ve devamlılığını sağlamak üzere de  taahhütte bulunan TAV İşletme Hizmetleri 2011’de de ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi sertifikasını almaya hak kazanmıştı.
 
Halen altı ülkede 12 havalimanında faaliyette bulunan TAV İşletme Hizmetleri ticari alan tahsisi, reklam ve tanıtım alanlarının kiralanması,  “primeclass” CIP Servis,  Özel yolcu salon işletmeciliği, TAV Tourism, TAVPort,  “TAV Passport” Kart Üyelik Programı hizmetlerini yürütüyor ve The Gate dergisini yayımlıyor.
 
1.20121018120320.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim