• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

‘TAV Özel Güvenlik’ sertifikaları tazelendi

‘TAV Özel Güvenlik’ sertifikaları tazelendi
Sivil Havacılık Güvenlik Uygulamaları Tazeleme Eğitimi ve Temel Sivil Havacılık Güvenliği ile Kontrol Noktası Güvenlik Uygulamaları Kursuna katılan TAV AHL Özel Güvenlik çalışanlarına sertifikaları, düzenlenen törenle takdim edildi.

‘TAV Özel Güvenlik’ çalışanları sertifikaları tazelendi

Sivil Havacılık Güvenlik Uygulamaları Tazeleme Eğitimi ve Temel Sivil Havacılık Güvenliği ile Kontrol Noktası Güvenlik Uygulamaları Kursuna katılan TAV AHL Özel Güvenlik çalışanlarına sertifikaları, düzenlenen törenle takdim edildi.

Sertifika törenine Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, Emniyet Şube Müdürü Şener Yılmaz, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ve TAV Özel Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan katıldı.

TAV Özel Güvenlik çalışanları, Nisan ayından bu yana katıldıkları “Sivil Havacılık Güvenlik Uygulamaları Tazeleme Eğitimi” 977 ve “Temel Sivil Havacılık Güvenliği ve Kontrol Noktası Güvenlik Uygulamaları Kursu” da 325 TAV Özel Güvenlik çalışanının katılımıyla gerçekleşti. Toplam 18 bin 200 saatlik eğitim, Milli Sivil Havacılık Güvenlik Kurulu’na bağlı Eğitim Araştırma Denetleme Uzmanları Kurulu tarafından Mülki İdare Amirliği’nin yetkilendirmesiyle, TAV Özel Güvenlik uzman eğitimcileri tarafından verildi. Eğitime katılan TAV Özel Güvenlik personeli sertifikalarını İstanbul Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın’dan aldı.

TAV Özel Güvenlik Eğitim Kurumu’nda düzenlenen törende konuşan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, “İstanbul Atatürk Havalimanı bilindiği üzere son derece önemli bir merkezdir. Dolayısıyla, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görev yapan güvenlik personelinin güvenlik esaslarından taviz vermeden yolcular ile iyi bir iletişim yakalayabilmesi ve güvenlik uygulamalarını hassas bir şekilde yürütmeleri gerekmektedir. Düzenlenen eğitimlerle işlenen güvenlik esaslarına ilişkin uygulama ve detaylar ile yolcuya davranış konularındaki hususlar bu görevdeki güvenlik personeline katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle, emeği geçen TAV Havalimanları, TAV Güvenlik yetkilileri ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü’ye teşekkür ederiz” dedi.

Sertifika töreni sonrasında, simülasyon odasına geçen Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın ve yetkililere, TAV Özel Güvenlik Eğitim Denetim ve Güvenlik Koordinatörü Mansur Güneş tarafından simülasyon eğitimlerinde verilen eğitimlere dair notlar aktarıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim