• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

TAV Passport, ayrıcalığında neler var?

TAV Passport, ayrıcalığında neler var?
Passportla TAV'ladılar şimdi 'sınırsız ayrıcalık' üyeliğine başlıyorlar. TAV’dan çok özel bir kart daha geliyor. Kartın özellikleri bir tık ötede…

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen havalimanlarında terminal girişleri, pasaport ve güvenlik kontrollerinde hızlı geçiş gibi birçok ayrıcalıklı hizmet sağlayan ‘TAV Passport Kart’ üyelik programı aralarında çok sayıda işadamının da bulunduğu 9 bin kişi tarafından ilgi gördü.

Şirket şimdi de mevcut kartın bir üstü olan çok özel ayrıcalıkların bulunacağı yeni bir kart daha çıkarıyor.'TAV Edition' adlı üyelik programına Ekim ayında başlayacak olan TAV, bu kartı 'hizmette sınırsızlığın kartı' olarak sadece 2 bin üyeyle sınırlı tutacak. Ücretli olan birçok prime class hizmeti de yeni üyelik programında ücretsiz verilecek.

TAV Edition kartına sahip bir yolcunun havalimanı şehir arası transferleri özel araçlarla ücretsiz yapılacak. Yine bu üyelik programı ile yurt dışındaki anlaşmalı loungeları kullanabilecek. Yolcular gidiş ve gelişlerinde TAV personeli tarafından karşılanma gibi birçok ayrıcalıklı hizmete ücretsiz olarak sahip olabilecek.

TAV Havalimanları Holding'in işletmiş olduğu havalimanlarında yolcuların, seyahatleri süresince ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmasına imkan tanıyan TAV Passport üyelik programı özellikle işadamları tarafından büyük ilgi gördü.

Yolcuların, havalimanında geçirdiği süreyi daha kaliteli hale getirmek ve uçuş işlemlerinin süresini kısaltarak konfor sağlamak üzere, TAV İşletme Hizmetleri tarafından Temmuz 2010 yılında hayata geçirilen TAV Passport Kart'ı bugün itibari ile 9 bin aktif üyesi bulunuyor. Terminal girişleri, pasaport ve güvenlik kontrollerinde hızlı geçiş imkanı sağlayan TAV Passport'un beklenenden daha çok ilgi görmesi üzerine şirket çok daha fazla özel ayrıcalıkları olan yeni bir kart daha çıkarma kararı aldı. Çıkacak yeni kartta TAV Passport'un imkanlarından daha fazlası sağlanacak. TAV Edition' adlı üyelik programına Ekim ayında başlayacak olan TAV, bu kartı 'hizmette sınırsızlığın kartı' olarak sadece 2 bin üyeyle sınırlı tutacak.

Havalimanı şehir arası yolcu transferi özel araçlarla ücretsiz olacak
 
Yeni üyelik programı ile şu anda var olan TAV Passport'ta ki hizmetler sınırsız olacak ve ücretli olan yolcu karşılama uğurlama gibi hizmetlerin verildiği prime class hizmetlerinin birçoğu da ücretsiz yolculara sunulacak.
 
"TAV Edition" üyeliğine sahip bir yolcu ücretli olan "prime pack" adı verilen uçaktan inişinde veya uçağa binişinde karşılanması, bagajının taşınması hizmeti ücretsiz yapılacak. Özel üyelik programı ile yolcuların havalimanı şehir arasındaki transferi özel araçlarla ücretsiz olarak verilecek. Yurt dışında da lounge kullanımı sınırsız olacak olan yeni üyelik programının büyük ilgi görmesini bekliyor.
 
TAV Editon kartına sahip yolcu, beraberinde bir kişiyi de ücretsiz bu hizmetlerden faydalanma imkanı sağlayacak. TAV Passport sahiplerinin var olan 30 günlük ücretsiz otopark ve vale hizmetleri yeni üyelik programında sınırsız olacak.
 
"Sınırsız Ayrıcalıklar Kulübü" 
 
Yeni üyelik programını 2 bin kişi ile sınırlı tutacak olmasının nedenini de bu karta sahip olacak kişileri, 'Sınırsız Ayrıcalıklar Kulübü'nün bir seçkin üyeleri arasında yer alacak olması diye tanımlayan TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ali Bora İşbulan, "Yeni çıkacak kart, gerçek anlamda "Hizmette Sınırsızlığın Kart"ı olacak.
 
Üye sayısını 2 bin kişi ile limitli tutacak olmamızdan ötürü de, bu karta sahip olacak kişiler bir anlamda, "Sınırsız Ayrıcalıklar Kulübü"nün seçkin üyeleri arasında yer alacaklar. Amacımız yolcuların, havalimanında geçirdiği süreyi daha kaliteli hale getirmek ve uçuş işlemlerinin süresini kısaltarak konfor sağlamak. Şu anda TAV Passport üyelik programımızın yüzde 80'i işadamı ve üst düzey yöneticiler tarafından tercih ediliyor. Üyelik programının yüzde 80'i Türklerden ve yüzde 20'si de yabancı uyruklu kişilerden oluşuyor. Yılda ortalama 15 defa seyahat eden kişilerden oluşan TAV Passport sahiplerinin yüzde 80'i yurt dışına uçak yolculuğu yapan kişilerden meydana geliyor" dedi. Bu arada TAV'ın karşılama uğurlama hizmetlerinin verildiği prime class hizmetinden bu yıl 25 bin kişi faydalanırken yıl sonuna kadar bu rakamın 32 bini bulacağı tahmin ediliyor. TAV Passport gibi yeni üyelik programı da Türkiye'de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde, Gürcistan'da Tiflis ve Batum, Tunus'ta Enfidha, Makedonya'da ise Üsküp ve Ohrid Havalimanları'nda ayrıcalıklı imkanlardan yararlanabilecek.
 
TAV Passport ayrıcalığında neler var? 
 
TAV Passport üyelik programı tüm üyelerine, indirimli transfer, 30 gün ücretsiz otopark ve vale, terminal girişleri, pasaport ve güvenlik kontrollerinde hızlı geçiş, anlaşmalı havayollarında business check-in, uçuş kapısına ring hizmeti, ücretsiz lounge imkanı, duty free'de avantajlı alışveriş ve özel kasa, terminal içerisindeki anlaşmalı restoran ve kafelerde yüzde 30 indirim, indirimli araç kiralama, TAV Airport Otel'de özel fiyatlarla konaklama ve ücretsiz toplantı salonları, aylık ve dönemsel sunulan kampanya ve fırsatlar, 1 yetişkin misafir ve 18 yaşa kadar çocukları ile birlikte faydalanabileceği bir çok avantaj sağlıyor. 
 
İSTANBUL HABER AJANSI
 
www.istanbulhaber.com
 
www.AksiyonHaber.Com
 
www.ThyHaber.Com
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim