• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

TAV'a Corporate Games'de 6 madalya

TAV'a Corporate Games'de 6 madalya
12-15 Mayıs tarihlerinde 9.kez düzenlenen İstanbul Corporate Games’de sekiz branşta 120 sporcuyla mücadele eden TAV Havalimanları, satrançta branş şampiyonu olurken toplam 6 madalya kazandı

TAV Grubu Corporate Games'de 6 madalya kazandı

12-15 Mayıs tarihlerinde 9.kez düzenlenen İstanbul Corporate Games’de sekiz branşta 120 sporcuyla mücadele eden TAV Havalimanları, satrançta branş şampiyonu olurken toplam 6 madalya kazandı

TAV Çalışanları, 17 spor branşında 165 farklı şirketi temsilen 4 bin 800 şirket çalışanıyla bir araya geldikleri organizasyonda hem rekabeti yaşadı hem de keyifli bir hafta sonu geçirdi.

“Yaşam Boyu Spor” felsefesiyle kişilere spor bilinci verme amacını taşıyan Corporate Games, şirketlerde takım ruhu ve motivasyonu artırmak, işyerinde zindelik ve verimlilik yaratmak amacıyla her yaştan sporseveri bir araya getirdi. 165 kurumdan 4 bin 800 çalışanın mücadele ettiği organizasyonda TAV Havalimanları satranç, futbol, voleybol ve masa tenisinde 6 madalya kazandı.

Satrançta TAV Çalışanları altın ve gümüş madalya kazanırken TAV Havalimanları branş şampiyonu da oldu. TAV Havalimanları Çalışanları ayrıca futbolda gümüş, voleybolda bronz, masa tenisinde de gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirildi.

Kurumsal şirketlerin kendi içlerinden oluşturdukları spor takımlarıyla mücadele ettikleri Corporate Games 2011, Taksim'de gerçekleştirilen gösteri yürüyüşüyle başladı ve 14-15 Mayıs'ta gerçekleşen maçlarla tamamlandı.

Yurtiçi ve dışında 10 havalimanı işleten ve farklı iş alanlarında faaliyet gösteren TAV Havalimanları, çalışanların motivasyonunu ve iş performansını artırmak ve takım ruhunu geliştirmek amacıyla bu yıl ikinci kez katıldığı Corporate Games 2011'de “Başarımızın sırrı en iyi bildiğimiz şey takım olmak” sloganıyla yer aldı.

TAV Havalimanları ve iştirakleri de bu yıl ikinci kez katıldığı Corporate Games 2011’de futbol, basketbol, voleybol, satranç, masa tenisi, dragon bot, tenis ve bovling olmak üzere 8 branşta mücadele etti.

TAV Grubu Corporate Games 2011'de dereceleri;


Satranç: Birinci ve ikincilik ödülü, Branş Şampiyonu

Futbol : 30 Yaş Altı Grupta ikincilik ve 30 Yaş Üstü Grupta yedincilik

Voleybol :Üçüncülük

Masa Tenisi : 40-49 Yaş Grubu’nda İkincilik ve 30-39 Yaş Grubu’nda üçüncülük

Bovling :Dördüncü ve beşincilik

Basketbol :Beşincilik

Dragon Bot : Beşincilik

Tenis :Onunculuk

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim