• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

TAV'a 'En iyi havalimanı işletmecisi' ödülü

TAV'a 'En iyi havalimanı işletmecisi' ödülü
Emerging Markets Airport Awards TAV Havalimanları’nı üç dalda ödüllendirdi. Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’de gerçekleştirilen ödül töreninde TAV Havalimanları “En iyi havalimanı işletmecisi” seçildi.

TAV Havalimanları, EMA Ödülleri’nde en iyi seçildi

Havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airport Awards TAV Havalimanları’nı üç dalda ödüllendirdi. Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’de gerçekleştirilen ödül töreninde TAV Havalimanları “En iyi havalimanı işletmecisi” seçildi.

TAV Havalimanları’nın işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali “Ekolojik Yenilik Açısından En İyi Havalimanı” unvanı alırken Gürcistan’ın Tiflis Havalimanı da kendi bölgesinin “en iyi”si olarak belirlendi.

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini ağırlayan Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’deki Emerging Markets Airport Awards - Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri kapsamında TAV Havalimanları “En iyi havalimanı işletmecisi” seçildi. EMAA’da ayrıca TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı “Ekolojik Yenilik Açısından En İyi Havalimanı” ödülü aldı, Gürcistan’ın Tiflis Havalimanı Rusya, Kafkaslar, Doğu Avrupa ve Baltık Ülkeleri havalimanlarının yarıştığı kategoride da bölgesinin en iyisi olarak gösterildi.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “Dünyanın önde gelen havalimanı işletmecilerinden biri olarak aldığımız ödülün yanı sıra İşlettiğimiz havalimanları ile de gelişen havacılık endüstrisinin nabzını tutan EMAA’da en iyi gösterilmek bizi gururlandırdı. İşlettiğimiz havalimanlarının aldığı ödüller bizim için çok önemli. Çünkü TAV Havalimanları olarak gelişmekte olan pazarlara çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu ödüller, TAV çalışanlarını motive ediyor” dedi. Şener, “Yaz aylarıyla birlikte hava trafiği yoğunlaşırken üç kıtada 10 havalimanı işleten TAV Havalimanları küresel ölçekte edindiği deneyime yaslanarak milyonlarca yolcuyu hızlı, güler yüzlü ve kaliteli hizmetle karşılamaya devam ediyor. TAV Havalimanları olarak önceliğimiz sektörümüzün büyümesine değer sağlamak için tüm oyuncular arasında en iyi uygulamaların paylaşılmasına dayanıyor. Bu büyümenin ana faktörleri işbirliği ve iletişim halinde olmak. Yani “İşbirliğine dayalı rekabet”i benimsiyoruz. TAV pazarın büyümesine her seviyede katkıda bulunuyor. Bir yandan pazarın gelişmesine katkı sağlarken bir yandan da başarılarımızdan ötürü ödüllendirilmek bizim için daha da anlamlıdır” dedi.
Geçen yıl ilk kez düzenlenen EMA Ödülleri’nde TAV Havalimanları ve Tiflis Havalimanı’nın yanı sıra Tunus’un Monastir Habib Bourguiba Havalimanı da bölgesindeki havalimanlarını geride bırakarak “en iyi” seçilmişti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Emerging Markets Airport Awards, EMAA havacılık dünyasında gelişmekte olan pazarların nabzını tutmayı hedefliyor. Sektörün önde gelen temsilcilerini ağırlayan EMAA’nın gelenekselleşmesi amaçlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim