• BIST 9431.16
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

TAV'dan sanat temalı faaliyet raporu

TAV'dan sanat temalı faaliyet raporu
TAV Havalimanları Holding, 2010 Faaliyet Raporu’nda sunduğu hizmetin sanatçıları çalışanlarını, ünlü koreograf Tan Sağtürk ile buluşturdu.

TAV Havalimanları çalışanları “hizmet sanatı”nı dans ve finansallarla buluşturdu…

TAV Havalimanları Holding, 2010 Faaliyet Raporu’nda sunduğu hizmetin sanatçıları çalışanlarını, ünlü koreograf Tan Sağtürk ile buluşturdu. TAV Havalimanı çalışanları, “hizmet sanatı”nı finansalların diliyle anlattı.

TAV Havalimanları, insanın bedeniyle anlatım gücü kazandırdığı dans ile çalışanlarını, finansallarını anlatmak için bir araya getirdi. Her yıl sanatın bir dalıyla yarattığı faaliyet raporlarına bu yıl da dans ile devam eden TAV Havalimanları, 2010 Faaliyet Raporu için ünlü koreograf Tan Sağtürk ile “hizmet sanatı” temalı faaliyet raporuna imza attı. Faaliyet Raporu’nda çalışanlar, TAV Havalimanları’nın adeta sanata dönüştürdüğü entegre hizmet anlayışını yansıttı, dans figürleri fotoğraf karelerine dönüştü.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen, “TAV Havalimanları olarak bu yıl beşincisini çıkarttığımız faaliyet raporları her yıl bizim için ayrı bir keyif haline geliyor. Faaliyet raporlarını tüm paydaşlarımıza kendimizi en doğru ve eksiksiz şekilde ifade edebilmek için faydalandığımız en önemli enstrümanlardan biri olarak görüyoruz. Bu nedenle tabi olduğumuz mevzuatın gereklerinden bağımsız olarak raporlarımızı her sene nasıl daha da geliştirebileceğimiz konusunda yeniden analiz etmeye önemli miktarda mesai harcıyoruz. Özellikle raporlarımızın içeriği ve sunumunun finans altyapısı olmayan paydaşlarımız açısından da son derece kolay anlaşılır olmasını raporlama sürecindeki en önemli önceliğimiz olarak görüyoruz.” dedi. İlgen, TAV Havalimanları hisselerinin yaklaşık yüzde 40’ının İMKB’de işlem görmesinin sorumluluğu ve bilinciyle, yatırımcılara ve finans piyasası katılımcılarına şirketin gerek faaliyetleri gerekse finansal durumu hakkında bilgi verirken aynı zamanda faaliyet raporunu sanatla buluşturabilmekten gurur duyduklarını ifade etti.
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, “Farklı düşünmek ve bu farklılığı hayata geçirmeye cesaret etmek kurum kültürümüzün temelinde yer alıyor. TAV Havalimanları olarak, kültür ve sanata verdiğimiz destekten hareketle, 2007 Faaliyet Raporu’nda edebiyat, 2008’de müzik, 2009’da fotoğraf alanında daha önce hiç düşünülmemiş inovatif projeleri gerçekleştirdik. Biz bu yılki faaliyet raporunda, ünlü koreograf Tan Sağtürk ve ekibi liderliğinde sanat şaheserleri havalimanlarımızda hizmet sanatımızla buluşan yolcularımızı nasıl karşıladığımızı ortaya koyduk. Çalışanlarımız işlerini yaparken aldıkları keyfi figürler ile betimledi. Fotoğraf kareleri ise bu anları resmetti” dedi.

Havalimanlarında hizmet sanatını en iyi anlatacak yolun dans olacağı fikrinden hareketle geliştirilen projede ünlü koreograf Tan Sağtürk ve ekibi ile TAV çalışanları bir araya geldi. Gerçekleştirilen çalışmalarda üstün performans sergileyen çalışanlar, hizmetin sanatla buluşmasını dans figürleriyle anlattı. Objektifler ise hizmet sanatına tanıklık etti. Üç aylık hazırlık süreciyle faaliyet raporu sayfalarına yansıyan kareler yaklaşık 18 bin TAV çalışanının sesini paydaşlara duyuruyor. Koreograf Tan Sağtürk ve ekibinin her figür ve hareketi ayrı ayrı tasarladığı projede 2 binin üzerinde kare fotoğraf çekildi. Projenin kamera arkası görüntüleri de kayıtlara geçti.
TAV Havalimanları, 2007 Faaliyet Raporu’nda Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından esinlenerek havalimanlarını resmetmiş, 2008’de Kerem Görsev ile caz müziğin esintilerini havalimanları ile buluşturmuş, 2009’da ise Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, TAV çalışanlarının çocuklarının fotoğraflarını faaliyet raporuna taşımıştı.

TAV Havalimanları temalı 2007, 2008 ve 2009 Faaliyet Raporları ile 13 farklı dalda uluslararası ödüle layık görüldü. 

TAV Havalimanları Holding Faaliyet Raporları Ödülleri:

TAV Havalimanları Holding 2007 Faaliyet Raporu -Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması, “Gümüş” ödül

TAV Havalimanları Holding 2007 Faaliyet Raporu-Türkiye Grafikerler Meslek Kuruluşu tarafından düzenlenen “Grafik Ürünler Sergisi” çerçevesinde “Yılın En İyi Tasarlanmış Faaliyet Raporu” ödülü.

TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Platin” ödül,

TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Yarışması dünya çapında belirlenen “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Altın” ödül.

TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Yarışması, bir önceki yıla göre, kurumunun faaliyet raporunun geliştirilmesinde sektöründe gösterdiği mükemmellikten dolayı “Gümüş” ödül

TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Yarışması’nda, puanlamada 2008 yılının “Mükemmellik kategorisine giren ilk 100 Faaliyet Raporu arasında yer aldığı için de ödüllendirildi.

TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu- Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından Baskı, Video & Web İletişim’i alanında düzenlenen 2009 Spotlight Ödülleri, bir önceki yıla göre, kurumunun faaliyet raporunun geliştirilmesinde yönünde sektöründe gösterdiği mükemmellikten dolayı “Gümüş” ödül.

TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu- GALAKSİ Ödülleri’nde de “Sıradışılık/Dizayn” ve “Faaliyet Raporları / Havalimanı İşletmeciliği Sektörü” dallarında “Altın” ödül.

TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu-Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentucky Eyaleti’nde bu yıl 39.’su düzenlenen Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri YarışmasıFaaliyet Raporları” kategorisinde “Gümüş” ödül.

TAV Havalimanları Holding 2009 Faaliyet Raporu- Mercomm tarafından düzenlenen 24. Uluslararası Mercury Ödülleri’nde Faaliyet Raporları/ Genel Sunum kategorisinde içerik ve tasarımıyla “Gümüş” ödül

TAV Havalimanları Holding 2009 Faaliyet Raporu - LACP tarafından düzenlenen 2009/2010 “Vizyon Ödülleri”nde “Ulaştırma ve Lojistik” kategorisinde birincilik ödülü olan Platium ödül.

TAV Havalimanları Holding 2009 Faaliyet Raporu - LACP tarafından düzenlenen 2009/2010 “Vizyon Ödülleri”nde “En iyi 50 sıralaması”nda 10. sırada yer almıştır. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim