• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

TAYSAD'dan Aktaş Holding’e büyük ödül

TAYSAD'dan Aktaş Holding’e büyük ödül
Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, geliştirdiği AR-GE projeleri ile TAYSAD tarafından “Patent - Faydalı Model - Endüstriyel Tasarım” alanında birincilik ödülüne layık görüldü.

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 90’dan fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün gamına sahip şirketler grubu olan Aktaş Holding, AR-GE konusunda yürüttüğü projelerle otomotiv sektörünün en önemli ödülüne layık görüldü.

Aktaş Holding, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından derneğe üye tüm firmalar arasında yapılan değerlendirmeye göre, “Patent - Faydalı Model - Endüstriyel Tasarım” alanlarında birincilik ödülünü alarak sektöründeki öncü rolünü sürdürdü.

Aynı kategoride üst üste iki yıl liderlik ipini göğüsleyen Aktaş Holding adına ödülü, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş aldı.

TAYSAD 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda gerçekleşen ödül töreninde, ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden teslim alan Aktaş, “AR-GE faaliyetleri ülkelerin kalkınması adına çok büyük önem taşıyor. Aktaş Holding olarak biz de sektörümüzde öncü rolümüz ile AR-GE çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu ödül bizim için çok kıymetli” dedi.

Aktaş : AR-GE’ ye yatırımlarımız sürecek

Türk iş dünyası adına TAYSAD’ın çalışmalarının büyük önem taşıdığını ifade eden Şahap Aktaş, “Aktaş Holding olarak ciromuzdan AR-GE’ye AB ve dünya standartlarının üzerinde bir pay ayırıyoruz. Ekibimiz genç ve dinamik. İşte bu yapı bu başarılı sonuçları alıyor. Sektörümüzde dünya liderliği hedefi ile çıktığımız bu yolda, kazanmış olduğumuz bu ödüller, bizleri daha da motive ediyor” diye konuştu.

Erol: Aktaş Holding tüm dünyada sektöründe fark yaratıyor

Ödül törenine katılan ve ödül ile ilgili bir değerlendirme yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol ise yaptığı değerlendirmede; Aktaş Holding’in sektöründe yakaladığı liderlik çıtasını daha da yukarıya taşımak için her gün daha fazla çalıştığını ifade etti.

Sami Erol, "Aktaş Holding sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada kendi alanında fark yaratmak üzere çalışıyor. Bu farkı da böyle güzel gelişmeler ile daha da ileriye taşıyabiliyoruz. Kurumumuz için son derece değerli olan bu ödülün alınmasında ve elde edilen başarıda tüm paydaşlarımızın katkısı ayrı ayrı çok özel ve çok önemli. Aktaş ailesi 2023 vizyonuna doğru, emin adımlarla ilerlerken başarılarının ödüllerle taçlandırılması hepimize gurur, mutluluk ve motivasyon sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

aktas2.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim