• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

TBF, THY'ye teşekkür ziyaretinde bulundu

TBF, THY'ye teşekkür ziyaretinde bulundu
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Basketbol Takımı ile 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nın ana sponsoru Türk Hava Yolları'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

TBF'den THY'ye teşekkür ziyareti

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Basketbol Takımı ile 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nın ana sponsoru Türk Hava Yolları'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Tobay, Başkan Danışmanı Yaşar Memati ve Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile makamında bir araya geldi. Ziyarette THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Öz de hazır bulundu.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Tobay, THY'nin hem 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'na hem de A Milli Takımımıza verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Tobay, Hiç bir problem yaşanmadan tamamlanan şampiyona organizasyonunun sponsorların büyük katkısıyla gerçekleştiğini ve özellikle THY'nin 12 Dev Adam'a sağladığı desteğin Ay-Yıldızlılarımızın başarısında önemli bir etken olduğunu vurguladı.

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ise yurtdışında ülkemizi temsil eden en büyük iki markanın Türk Hava Yolları ve A Milli Takımımız olduğunu belirtirken, THY'nin sponsorluğunu önemsediklerini, yapılan reklam çalışması ile "Türkler Uçuyor" sloganının çok başarılı bir tanıtım olduğunu ve bu reklamla sloganın özellikle yurtdışında çok ses getirdiğini söyledi.

TBF heyeti ziyaretinde Türk Hava Yolları'na basketbol topu ve Milli Takım forması hediye ederken, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da Federasyon heyetine uçak maketi armağan etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim