• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Tchibo’nun çözüm ortağı "Ekol Lojistiik"

Tchibo’nun çözüm ortağı "Ekol Lojistiik"
Gıda dışı, kahve barı ve kahve olmak üzere üç farklı bölümden oluşan mağazalarıyla müşterilerine tam bir alışveriş keyfi sunan Tchibo’nun çözüm ortağı Ekol Lojistik oldu.

Tchibo’nun lojistik çözüm ortağı Ekol oldu

Gıda dışı, kahve barı ve kahve olmak üzere üç farklı bölümden oluşan mağazalarıyla müşterilerine tam bir alışveriş keyfi sunan Tchibo’nun çözüm ortağı Ekol Lojistik oldu.

15 Nisan 2011, İstanbul; Boyner Grubu’nun e-ticaret alanındaki yeni yapılanması Morhipo, perakende, tekstil, tüketim malzemeleri ve gıda sektörlerinde dünya çapında 450 mağazaya sahip olan Monoprix’ten sonra şimdi de; müdavimlerine tam bir alışveriş keyfi sunan Tchibo’nun çözüm ortağı Ekol oldu. Ekol, Tchibo için özel olarak oluşturduğu projesiyle müşterisinin bütün depolama ve ulusal dağıtım operasyonlarını üstlenecek. Depolama hizmetleri çerçevesinde çok özel ve ayrıntılı bir çözüm oluşturan Ekol; Tchibo mağazalarının her hafta değişen konseptleri için gerekli ürünleri depolayacak, sipariş takibini gerçekleştirecek, ayrıca online satış üzerinden gelen siparişlerin toplanması işlemlerini de üstlenecek. Online satış alanında son tüketiciye ürünleri teslim etmek haricinde bütün operasyonel süreçleri yerine getirecek olan Ekol, ulusal dağıtım alanında ise; 12 ildeki 45 Tchibo mağazasına depolarındaki ürünlerin dağıtımını yapacak.

2011 yılının ilk çeyreğinde Morhipo, Monoprix ve Tchibo gibi üç önemli markayı müşteri portföylerine eklemekten çok mutlu olduklarını ifade eden Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal; “Müşteri portföyümüzü genişletiyor olmamız ve şirketlerin bizi çözüm ortağı olarak tercih etmesi gurur verici. Bu anlamda daimi müşteri memnuniyeti için çalışma azmimiz artarak devam edecektir” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim