• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

TEB Arval’den filo yönetiminde yenilikçi uygulamalar

TEB Arval’den filo yönetiminde yenilikçi uygulamalar
TEB Arval Smart Experience, Şubat 2015’ten itibaren müşterilerle buluşacak. TEB Arval Smart Experience, filo yöneticilerine araçların operasyonel durumlarını takip etme imkânı veren uygulamalar ve platformlar sunuyor.

Araçlara dair kullanım alışkanlıkları ve bakış açıları sürekli değişirken, sürücülerin de iletişim unsurlarına yönelik talepleri aynı oranda artıyor. Operasyonel kiralama alanında önemli  oyunculardan biri olan TEB Arval, bu yeni kurumsal ihtiyaçlara teknolojik çözümlerle karşılık veriyor. TEB Arval Smart Experience filo yöneticileri ile sürücüler arasındaki ilişkiyi kolaylaştıracak yenilikçi uygulamalar, sosyal ağlar ve iletişim araçları sunuyor.

FİLO YÖNETİCİSİNE ÖZEL WEB SİTESİ: TEB ARVAL CONNECT
Kolay kullanımlı bir web sitesi olan TEB Arval Connect ile filo yöneticileri ihtiyaç duydukları tüm bilgilere anında erişebiliyorlar. Araç filolarına dair operasyonel bilgileri ve otomotiv dünyasına dair en son haberleri içeren web sitesi, farklı marka ve modellere ait araçlara ilişkin ayrıntılı videolar, araç teslimatına ilişkin ayrıntılı bilgiler, sürücülerin işlerini kolaylaştıracak belge ve iletişim kitlerini içerisinde barındırıyor. Platformdan TEB Arval’in bir başka uygulaması olan TEB Arval Fleet View’a da erişim sağlanabiliyor.

FİLO TAKİBİNİ KOLAYLAŞTIRAN PLATFORM: TEB ARVAL FLEET VİEW
Filo yöneticilerine, filolarının en güncel operasyonel durumlarını anlık olarak takip etme imkânı sunan kullanımı kolay ve görselliği yüksek TEB Arval Fleet View platformu, , harcamalar, egzoz emisyon miktarları, kontrat süresi ve KM kullanım oranları gibi performans göstergelerini ayrıntılı bir şekilde gözler önüne seriyor. Filo yöneticileri, filolarının araç modeli, markalar ve yakıt tiplerine göre dağılımlarını, filo harcamalarını, kilometre ve filolarının çevrede bıraktıkları CO2 salım oranlarını grafikler eşliğinde görebiliyorlar.

ÖNEMLİ EVRAKLAR HEP CEPTE: TEB ARVAL MOBİLE +
TEB Arval Smart Experience’ın mobil ayağı olan TEB Arval Mobile + uygulaması, ruhsat, ehliyet ve faydalanılan hizmetler gibi tüm önemli bilgilere her an ve her yerden erişim sağlıyor. “Aracım” bölümünden sözleşme dahilindeki hizmetler, servis noktalarının coğrafi konumları ve en yakın anlaşmalı servis noktaları gibi bilgilere ulaşabilen sürücüler, “Sanal Cüzdanım” işlevini kullanarak araç ruhsatı, ehliyet ve zorunlu trafik sigortası gibi önemli belgelerin dijital kopyalarını güvenli bir şekilde saklayabiliyor. Sürücüler ayrıca uygulama içerisindeki doğrudan hat üzerinden TEB Arval Sürücü hizmetlerine bağlanıp randevu alabiliyor.

SÜRÜŞ ALIŞKANLIKLARINI GELİŞTİREN, TEB ARVAL DRİVE CHALLENGE
TEB Arval, güvenli ve ekonomik sürüş alışkanlıklarını geliştirme yöntemlerini TEB Arval Drive Challenge oyunuyla çok daha eğlenceli bir hale getiriyor. Sürücülere sürüş tekniklerini eğlenceli bir şekilde test etmelerine imkân veren ve sürüşlerini daha düşük maliyetli, daha çevre dostu ve daha güvenli bir şekilde yapmalarını sağlayan TEB Arval Drive Challenge oyunu, App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Tüm sürücülere açık olan oyun, sürücünün aracı çalıştırmadan önce uygulamayı açmasıyla başlıyor ve aracın nihai durağına vardığında son buluyor. Oyun ivmelenme, hız limitlerine sadakat ve fren kullanımı kriterleri üzerinden sürücünün performansını puanlıyor. Toplanan puanlar sürücülere, sürüş ustalığını simgeleyen rozetler ve ödüller kazandırıyor. Oyunda elde edilen başarı Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar üzerinden paylaşılabiliyor.

TEB ARVAL MÜŞTERİLERİNE DİJİTAL DÜNYANIN KAPILARINI AÇIYOR!
TEB Arval Smart Experience altında yer alan uygulamaların üçü olan TEB Arval Mobile+, TEB Arval Connect ve TEB Arval Drive Challenge Türkiye’de Şubat 2015’ten itibaren, TEB Arval Fleet View ise daha ileri bir tarihte kullanıma sunulacak.

www.ulastirma.com.trw

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim