• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Tekirdağ- Trieste Ro- Ro seferi başlıyor

Tekirdağ- Trieste Ro- Ro seferi başlıyor
İstanbul-Trieste hattında Tekirdağ Limanı’ndan gerçekleşecek olan Ro- Ro uğrak seferlerinin ilki yarın (21 Eylül 2013 Cumartesi) günü yapılacak.

 

Tekirdağ ile İtalya’nın Trieste şehrine Ro-Ro seferleri başlayacak. İstanbul-Trieste hattında Tekirdağ Limanı’ndan gerçekleşecek olan uğrak seferlerinin ilki 21 Eylül 2013 Cumartesi günü yapılacak. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay yaptığı açıklamada, “U.N.Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. tarafından İstanbul-Pendik hattından kaldırılacak gemilerin Çarşamba ve Cumartesi günleri Tekirdağ’a uğrayacaktır. Aynı gün alınacak yükler (Tır’lar veya Dorseler) İtalya’nın Trieste limanına indirilecektir” dedi.
 
İhracatta Çarşamba ve Cumartesi günleri Pendik’ten kalkacak olan U.N Ro-Ro gemilerinin Tekirdağ’a uğraklı sefer yapacağını dile getiren Günay, “ithalatta ise Perşembe ve Cumartesi günleri Trisete’den kalkacak gemiler Tekirdağ limanına uğrak yapacaklardır.
 
Çarşamba kalkışlı ihracat gemilerine son araç kabul saatleri Tekirdağ limanında 23.30, Cumartesi kalkışlı ihracat gemilerine ise Tekirdağ limanında 02.00 olarak belirlenmiştir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracatta Tekirdağ limanından gemilere binecek araçlara gidecekleri ülkelerin güzergâhlarına göre geçiş belgesi (Dozvala) verecektir. Değerli kağıt vasfında bulunan geçiş belgeleri Odamız tarafından Tekirdağ Limanında hizmet verecek Tır servisimiz tarafından dağıtılacaktır” diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim