• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Tekne, sigorta parası için mi batırıldı?

Tekne, sigorta parası için mi batırıldı?
'Alan Express' adlı teknenin yanarak batmasından sonra sahibi Ramazan Alan, kendisine yöneltilen 'sigotadan para almak için kendisi batırdı' suçlamalarına tepki gösterdi.

Tekne, sigorta parası için mi batırıldı?

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde elektrik kontağından çıkan yangında zarar gören ve kıyıya çekilen 'Alan Express' adlı teknenin, daha sonra Lpg tüplerinin patlamasıyla tekrar alev alıp yanarak batmasının ardından, sahibi Ramazan Alan, kendisine yöneltilen 'sigotadan para almak için kendisi batırdı' suçlamalarına tepki gösterdi. Alan "Cana gelmediği için seviniyorum. Tekne daha iki aydır çalışıyordu ve kışın İstanbul'da çalışacaktım. Şimdi millet 'sigortadan para almak için yaktı' diyor ama işin gerçek yüzü öyle değil ve bu iş bu kadar söylendiği gibi basit değil. Sigortadan gelecek para o tekneyi karşılamaz" dedi. 

Geçen cuma günü meydana gelen olayda,Marmaris'in Söğüt
 Köyü'nden Ramazan Alan'a ait 400 kişilik, iki katlı 30. 30 metre boyunda, 12. 8 metre eninde ve 2 milyon 300 bin TL ekspertiz bedelli Alan Express adlı katamaran tipi tur teknesinde yangın çıktı. Yolcuları boşaltılıp kıyıya yanaştırılan tekne, daha sonra yine açığa çekildi ve burada içindeki tüplerin patlaması sonucu yeniden alev alarak battı. 

'SİGORTADAN GELECEK PARA ZARARI KARŞILAMAZ' 

Daha önce de eşine ait bir teknenin yandığını ve o zaman da bazı kişilerin sigortadan para almak için yaptığını söylediklerini anlatan Ramazan Alan, şimdi de aynı dedikoduların çıkarılmasına tepki gösterdi. Sigortadan gelecek paranın zararını karşılamayacağını belirten Alan şöyle konuştu: 

"Herkes bir şeyler konuşuyor ama bu iş o kadar ucuz değil. Lütfen kimse kimseyi kandırmasın. Teknem bu sene kışın İstanbul'da çalışacaktı. İstanbul'a 20 gün önce gidip kendim görüştüm. Bayramdan sonra sözleşme yapacak ve 5 yıl süreyle kışın orada yazın burada çalışacaktı. Hiç kendi kendimi yakar mıyım? Millet arkadan konuşup kara çalmaya bayılıyor. "

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim