• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Tekno Ray Solar'dan 8 yeni proje!

Tekno Ray Solar'dan 8 yeni proje!
Tekno Ray Solar; Konya, Niğde, Aydın, Burdur ve Ankara'da toplamda 60 MW'lık 8 farklı Güneş Enerjisi Santralini devreye almayı planlıyor.

Türkiye'de güneş enerjisi sektörünün en büyük projelerine imza atan ve yatırımları ile sektörün dinamiklerine yön veren Tekno Ray Solar, 2016 yılı içerisinde zemine monte ve çatı üzeri olmak üzere toplamda 60 MW'lık 8 farklı Güneş Enerji Santralinin kurulumunu gerçekleştirmeyi planlıyor. Sözleşmeleri tamamlanmış olan Güneş Enerjisi Santralleri; Konya, Niğde, Aydın, Burdur ve Ankara'da yer alacak.
 
Yenilenebilir ve sınırsız enerji kaynağı güneşi, kurduğu santrallerle tüm işletmeler için karlı bir yatırıma dönüştüren Tekno Ray Solar; Konya, Niğde, Aydın, Burdur ve Ankara'da toplamda 60 MW'lık 8 farklı Güneş Enerjisi Santralini devreye almayı planlıyor. Şu ana kadar faaliyete aldığı santrallerle toplamda 30 MW'lık kurulu güce ulaşan ve uzaktan müdahale edilebilen Online Scada altyapısı ile Türkiye'nin kurulu ve devreye alınmış en büyük Güneş enerjisi santrali olan Kizoren Projesi'nde Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Tekno Ray Solar, 2016 yılında kurmayı planladığı 60 MW'lık Güneş Enerjisi Santraliyle, Türkiye'de güneş enerjisi kurulumuna büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.
 
Fotovoltaik Enerji Sektöründe birçok ilke imza atan Tekno Ray Solar, projelerin izinlerinin alınmasından satın alma, teşvik ve gümrükleme işlemlerine, en verimli tasarımın yapılmasından, statik hesaplamalarına kadar projenin her sürecini üstleniyor. Anahtar teslimi Güneş Enerjisi Santrali inşası yapan Tekno Ray Solar, tüm projelerinde elektrik şebekesine bağlantı hizmetlerini de sağlıyor.
 
En kaliteli santraller, en iyi ürünler ve en verimli tasarım stratejisiyle yola çıkan Tekno Ray Solar, Türkiye'nin her noktasında deneyimli kadrosu ile hizmet veriyor. 30.000 m2'ye varan depo alanları ve anlık uzaktan izleme, raporlama hizmetleri ile satış sonrası hizmet desteğinde de Türkiye'de sektöre liderlik ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim