• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

‘Teknolojinin Yıldızları" ödüllendiriliyor

‘Teknolojinin Yıldızları" ödüllendiriliyor
Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoparkı tarafından düzenlenecek olan “Teknolojinin Yıldızları” ödül töreninde, Türkiye’nin ve Yıldız Teknopark’ın başarılı kuruluşları yirmi farklı kategoride ödüllerini alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “Teknolojinin Yıldızları” Ödülleri, 15 Ocak 2015 Perşembe günü, YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak.

Törende, Türkiye’nin ve Yıldız Teknopark’ın başarılı kuruluşları yirmi farklı kategoride ödüllerini alacak.Son yıllarda yaptığı yatırımlar ile ülkemizin önde gelen teknoparkları arasında yerini alan Yıldız Teknopark, kendi bünyesinde faaliyet gösteren firmaları performansları ölçüsünde desteklemeye devam ediyor.

Yıldız Teknopark, bu kez de Teknolojinin Yıldızları'nı ödüllendirecek

Yıldız Teknopark tarafından, düzenlenen ödül töreni ile Türkiye'nin başarılı kuruluşlarına ve yöneticilerine teknoloji, bilişim ve girişimcilik dünyasına katkılarından dolayı ödül verilecek.

“Teknolojinin Yıldızları” ödül törenine, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ev sahipliği yaparken, bilişim, iletişim ve teknoloji dünyasından pek çok önemli ismin yanında, Bilim ve Sanayi Bakanlığı’ndan üst düzey katılımlar, STK'lar, üniversite yöneticileri, akademisyenler, Teknopark firmaları ve başarılı iş adamları katılacak.

Teknolojinin Yıldızları'nı Siz Seçin

“Teknolojinin Yıldızları” ödül töreni kapsamında, ‘Yatırım Yıldızı, İnovasyon Yıldızı ve Girişim Yıldızı’ gibi başlıklarda, yaklaşık 20 ödülün verileceği "Teknolojinin Yıldızları" ödül gecesi, Yıldız Teknopark firmalarına motivasyon sağlarken; iş dünyasından pek çok ismi de gecede buluşturacak.

Teknolojinin Yıldızları ödülünü alacak, başarılı firmaların belirlenmesine katkı sağlamak için www.teknolojininyildizlari.com sayfasını ziyaret ederek "Yıldızını Seç"  anketine katılabilirsiniz.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim