• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi açılıyor

Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi açılıyor
“Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi"; 28 ilde, 57 mağazasıyla, hizmet veren Tekzen’in grup şirketlerinin bir araya toplanacağı bir “genel merkez üssü” oluşturmayı amaçlıyor.

Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi açılıyor

İstanbul -Büyükçekmece - Mimar Sinan’da yaklaşık 5 bin 500 m2’de hizmet verecek olan “Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi"; 28 ilde, 57 mağazasıyla, (bunun yanında 81 ile ulaşım sağlayan sanal mağazası ve toplu satış departmanıyla) hizmet veren Tekzen’in grup şirketlerinin bir araya toplanacağı bir “genel merkez üssü” oluşturmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin en büyük dağıtım ağı olmayı hedefleyen Tekzen’in daha kaliteli hizmet vermek amacıyla Büyükçekmece’de inşaatını tamamladığı Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi’ni (TALM) hizmete alıyor. Yapı market sektöründe, kendi adında ilk lojistik merkezi olmada iddialı TALM, Tekfen’in bir yatırımıdır.

Perakende sektöründe faaliyet gösteren Tekzen, açılışını gerçekleştireceği merkezle, yapı market sektöründe, kendi adında lojistik merkezinin açılışını gerçekleştirmiş olacak. Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli, ilk yapı marketi Tekzen, şimdi de Türkiye’nin en büyük dağıtım ağı olmayı hedefliyor.

Mimar Sinan-Büyükçekmece’de yaklaşık 5 bin 500 m2’de hizmet verecek olan “Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi”nin amacı; 28 ilde, 57 mağazasıyla, (bunun yanında 81 ile ulaşım sağlayan sanal mağazası ve toplu satış departmanıyla) hizmet veren Tekzen’in grup şirketlerinin bir araya toplanacağı bir “genel merkez üssü” oluşturmak.

2010 yılında Türkiye’nin farklı bölgelerine, neredeyse her ay 2 ya da 3 mağaza açarak, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekzen, 16. yılında bu oluşturacağı lojistik merkeziyle de yeni bir kilometre taşını daha geçmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Tekzen Genel Merkezi’nin yanı sıra, Tekzen grup şirketleri olan Maxlines Maksimum Lojistik (Max Lines), Agromak Makine, Endüstriyel Ağaç Tarımı Sanayi ve Anonim Şirketi (Enat), Temarı Gıda A.Ş. ve Viem Reklam Ajansı’nın bir arada yer alacağı “Tekzen Avrupa Lojistik Merkezi”, birçok öncü markaya da ev sahipliği yapabilecek.

Tekzen Perakende Rakamları

Mağaza sayısı: Türkiye genelinde 11 Express Mağaza’yla birlikte “57”

Yurt dışı mağaza sayısı: Romanya’da 5

Toplam mağaza metrekare: 120.450 m2

Çalışan sayısı: 1500

İl sayısı: 28

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim