• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Telekom köy tarifeleriyle 250 bin kişiye ulaştı

Telekom köy tarifeleriyle 250 bin kişiye ulaştı
Türk Telekom'un köylere ve GAP bölgesindeki bulunan illere özel olarak sunduğu "GAP Avantaj" ve "Köy Avantaj" tarifeleri 4 ayda 250 bin kişiye ulaştı.

Telekom köy tarifeleriyle 250 bin kişiye ulaştı

Türk Telekom'un köylere ve GAP bölgesindeki bulunan illere özel olarak sunduğu "GAP Avantaj" ve "Köy Avantaj" tarifeleri 4 ayda 250 bin kişiye ulaştı.

Türk Telekom'un köylere ve GAP bölgesindeki bulunan illere özel olarak sunduğu "GAP Avantaj" ve "Köy Avantaj " tarifeleri gördüğü yoğun ilgiyle 4 ayda 250 bin kişiye ulaştı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Köy avantaj ve Gap Avantaj tarifesi sayesinde, Türk Telekom'dan ev telefonu hizmeti almaya yeni başlayan müşteriler, vergiler dahil ayda 9,90 TL karşılığında şehir içi 3 bin dakikaya kadar bedava konuşurken, GSM aramalarını da indirimli olarak, vergiler dahil dakikası 15 kuruştan yapabiliyorlar.

Türk Telekom'un GAP bölgesinde bulunan illere özel olarak tasarlanan "GAP Avantaj Tarifesi" ve İçişleri Bakanlığı tarafından "köy" olarak tanımlanan bölgelerde özel olarak tasarlanan "Köy Avantaj Tarifesi" kullanılmaya başlandıkları 21 Mart 2011 tarihinden sonraki 4 ay içinde yaklaşık 250 bin kullanıcıya ulaştı. Yoğun istek üzerine bölgelere özel çözümler sunan bu tarifeler 3 Ağustos 2011 itibari ile yeniden Türk Telekom müşterilerinin başvurusuna açıldı.

Köy avantaj ve Gap Avantaj tarifesi sayesinde, Türk Telekom'dan ev telefonu hizmeti almaya yeni başlayan müşteriler, vergiler dahil ayda 9,90 TL karşılığında şehir içi 3 bin dakikaya kadar bedava konuşurken, GSM aramalarını da indirimli olarak, vergiler dahil dakikası 15 kuruştan yapabiliyorlar. Ayrıca 7'den 7'ye bedava kampanyası ile sene sonuna kadar şehir içi ve şehirlerarası bedava görüşme yapabiliyor.

21 Mart 2011 tarihinden bugüne yaklaşık 250 bin Türk Telekom müşterisi tarafından tercih edilen tarifelerin bedava dakikaları, tarifelerden yararlanılan il merkezinde ve merkeze bağlı tüm ilçe ve köylerde 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. Bu kapsamda şehirler arası ve cep telefonu olmak üzere diğer yönlere yapılan aramalarda da cazip fiyat avantajları sunuluyor.

-YENİ MÜŞTERİLERE DECT TELEFON-

Türk Telekom, yeni ev telefonu abonesi olacak olan müşterileri için Köy Avantaj ve GAP Avantaj tarifeleri ile beraber faydalanabilecekleri yeni bir kampanya da başlattı. 24 ay süresince Köy Avantaj veya GAP Avantaj Tarifeleri'ni kullanacağını taahhüt eden Türk Telekom müşterileri 50 kişilik telefon rehberi, arayan numarayı gösterme ve 10 cevapsız aramaya kadar kaydetme özellikli Panasonic KX-TG1311 Dect Telefon'a ücretsiz sahip oluyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim