• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Telekom yüzleri güldürmeye devam ediyor

Telekom yüzleri güldürmeye devam ediyor
Türk Telekom 2011 yılının son çeyreğinde de müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Türk Telekom 2011 yılının son çeyreğinde de müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Türk Telekom, birikmiş borçları dolayısıyla abonelikleri iptal edilen müşterilerini"Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından yararlanmaya çağırıyor. Kampanyaya katılan müşteriler borçları için %100 faiz indirimi vefaturasız gecikme bedeli alınmaması gibi fırsatlardan faydalanacaklar.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin geçmiş yıllara ait borçlarının tahsiline yönelik "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasının kapsamını güncelleyerek birikmiş borcu olan müşterilerine ödeme kolaylığı sunmaya kaldığı yerden devam ediyor.

31 Mart 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilen Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurarak "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası çerçevesinde sağlanan avantajlı ödeme koşullarıyla borçlarını anlaşmalı bankaların kredi kartları ile taksitlendirerek kapatabilecekler ve yeniden sabit hat sahibi olabilecekler.

Türk Telekom ayrıca bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerinin borçları için %100 faiz indirimi yapacak ve faturasız gecikme bedelini de talep etmeyecek. Kampanyadan daha önceki kampanyalardan borçlarının taksitlendirmesi devam eden müşteriler de yararlanabilecekler. Tatlıya Bağlayalım kampanyasından yararlanarak borcunu ödeyen Türk Telekom müşterilerinin yeni sabit telefon hattı talepleri de ücretsiz olarak karşılanıyor. Konu ile ilgili olarak Türk Telekom ofislerinden ve bayilerinden, günün her saati 444 1 444 numaralı telefon aracılığıyla detaylı bilgi alınabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim