• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Temel Kotil müjdeli haberi açıkladı

Temel Kotil müjdeli haberi açıkladı
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, özellikle işadamlarının uzun süredir beklediği müjdeli haberi açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, “Amacımız Türkiye’nin bütün şehirlerini en azından günde iki sefer ile Ankara’ya bağlamaktır” dedi. 

 
THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Batman Girişimci İşadamları Derneği’nin (BAGİAD) “Başarılı Yöneticiler-Batman İş Dünyası Buluşmaları” programına katıldı. Yeni kültür merkezinde Batmanlı işadamları ile bir araya gelen Kotil, Batman iş dünyası ve yöneticilerine THY’nin son yıllarda Türkiye’nin en büyük küresel markası haline geliş serüvenini, hizmet kalitesini Avrupa’nın en iyi seviyesine getirmesini, iş dünyası olarak bundan çıkarılabilecek dersleri ve iş dünyasına tavsiyelerini anlattı. Slayt eşliğinde yaptığı sunumunun ardından iş adamlarının sorularını cevaplayan Kotil, Batman’daki bir Ankara, bir İstanbul olan iki uçak sefer sayısını 4’de çıkarttıkları müjdesini verdi.
 
Amaçlarının havaalanı bulunan tüm illerde uçak seferlerini iki ile Ankara’ya bağlamak olduğunu söyleyen Kotil, Ocak 2013 itibari ile Batman-Ankara ve Batman-İstanbul’a günde iki sefer yapılacağını belirtti. Kotil, “Diğer havayolları da buraya uçuyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul’a ve Ankara’ya günde iki sefer olarak Ocak ayında bağlıyoruz. Batman ekonomisi güçlü olan bir şehir, inşallah daha sonraki yıllarda daha çok sefer yaparız. Bizim şu andaki yaklaşımımız Türkiye’nin bütün şehirlerini en azından günde iki sefer ile Ankara’ya bağlamaktır. Kapasiteyi artırıyorsak bu da fiyatlar üzerinde baskı yapacak. Biz çok iyi tüccarız. Tüccarlığımızla ilgili piyasaya durmadan fazla mal sürüyoruz. Fiyatları yukarıdan belirli bir noktaya çekmiyoruz, arz-talep olsa da yine de sınırlandırıyoruz. Çok iyi büyüyoruz. Bu sene yurt dışı yolcuda yüzde 18 büyüdük, business yolcuda yüzde 35 büyüdük, transfer yolcuda yüzde 47 büyüdük. Çok hızlı büyüyoruz. Buna rağmen yetmiyor, bu da Allah’ın bereketidir” dedi. 
 
Program, plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim