• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Temsa Avenue, Transist'te boy gösterdi

Temsa Avenue, Transist'te boy gösterdi
Kent içi toplu taşımanın dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu TRANSİST 2010 Fuarı’nda Temsa, Avenue CNG ve Dizel modelleri ile boy gösterdi.

AVENUE'DEN TRANSİST 2010 ŞOVU

Kent içi toplu taşımanın dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu ve problemlerinin ele alındığı TRANSİST 2010 Fuarı’nda Temsa, Avenue CNG ve Dizel modelleri ile boy gösterdi.

2 ve 3 Aralık 2010 tarihlerinde Sütlüce Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda katılımcılar, konularında uzman konuşmacılar ile toplu taşımanın geleceğine dair önlemler, planlar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Kent ölçeğinde toplu ulaşım stratejilerinin belirlendiği ve somut çözümlerin uygulamaya geçirilmesi için önemli bir platform olan Transist 2010 fuarında, Avenue’nun Dizel ve CNG modelleri ile yer alan Temsa ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Temsa Avenue CNG

Temsa Global’in yeni nesil şehir içi toplu taşımacılığı için geliştirdiği Temsa markalı aracı Avenue’nun sıkıştırılmış doğalgazlı versiyonu (CNG) birçok açıdan yolculara beklentilerin ötesinde hizmet vermeyi hedefliyor.

Temsa Avenue CNG, kompozit malzemelerden üretilmiş olmasından dolayı rakiplerine göre daha hafif olma özelliğini taşıyor. Temsa Avenue CNG ayrıca bu hafifliği ile gözle görülür derecede yakıt tasarrufu da sağlıyor.

İç yüksekliği ile sınıfının birincisi olan Temsa Avenue CNG, yine sınıfında en geniş iç hacme sahip olma özelliği ile de ferah yolculukları garantiliyor.

Güçlü kliması, ısıtma sistemi, ergonomik koltukları ile şehir içi toplu ulaşımı bir konfora dönüştüren Avenue CNG, 3 adet basamaksız geniş kapısıyla hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolcuların toplu taşımacılıkta yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyor. Özellikle engelli yolcular için giriş rampası, emniyet kilitli park yeri ve dışarıyı rahatça görebilmeleri için yapılan panoramik cam ile rahat, güvenli ve keyifli bir seyahat fırsatı sunuyor.

Yolculara sağladığı konfor ve kalitenin yanında sürücüler için de birçok açıdan ince düşünülmüş özelliklere sahip. Avenue CNG, sürücüsüne tek düğme ile durak freninin devreye sokup çıkarma ve tavan kapaklarının otomatik açılıp kapayabilme imkânı sağlıyor.

Rampa tırmanma kabiliyeti yüksek olan Temsa Avenue CNG bağımsız ön süspansiyonları ile şehir içinde kolaylıkla manevra yapılmasını ve sarsıntısız bir yolculuk sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim