• BIST 9568.86
  • Altın 2475.659
  • Dolar 32.4953
  • Euro 34.5705
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

TEMSA‘ dan “Hoşgeldin 2015” kampanyası

TEMSA‘ dan “Hoşgeldin 2015” kampanyası
Temsa işletme sürecinin her aşamasında müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Düşük yakıt tüketimi ile Temsa aracı kullanmaktan mutlu olan taşımacılar, şimdi de “Hoşgeldin 2015” kampanyası ile yüzde 35’ e varan indirimle yedek parça almanın keyfini yaşıyor.

Temsa, her yıl düzenlediği yedek parça kampanyaları ile müşterilerine maliyet avantajları yaşatmaya, kazançlarına kazanç katmaya devam ediyor. Yedek parçada “Hoşgeldin 2015” Kampanyası başlatan Temsa, Şubat ayı sonuna kadar yetkili servislerden alınan Temsa tedarikli yedek parçalarda yüzde 20 indirim uyguluyor.

KAZANÇ ÜSTÜNE KAZANÇ

Temsa’nın müşterilerine kazanımları bununla da sınırlı kalmıyor. Temsa araç sahipleri kampanyaya her katılımları sayesinde Nisan ve Haziran ayları içerisinde kullanabilecekleri yüzde 15 indirim çeklerini de yanlarında götürüyor.

İŞ ORTAKLARIMIZA KAZANÇ SAĞLAMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

Yeni yılla birlikte başlatılan kampanyanın çok büyük ilgi gördüğünü belirten Temsa Yedek Parça Müdürü Şafak Pesen Üstün, “Yeni yılın başlangıcı ile tüm iş ortağımız olarak gördüğümüz Temsa kullanıcısı olan taşımacı dostlarımıza katkı sağlamak, zorlu koşullar altında çalışırken onların yüzlerini güldürmek için “Hoşgeldin 2015” adını verdiğimiz bir kampanya süreci başlattık. Bu kampanya sayesinde onlara yüzde 35’e varan bir indirim imkanı sağlıyoruz. Taşımacı dostlarımızın kampanyaya gösterdikleri yoğun ilgi bizi de mutlu ediyor. Bu kampanyalar yetkili servislerden alınan her hizmetin, araçta kullanılan orijinal her yedek parçanın taşımacıya uzun vadede kazanımların sağlanmasına da katkı yapıyor. Böylece hem araçlardaki güvenlik artıyor hem de daha az bakım ve onarım maliyeti ortaya çıkıyor. Temsa yedek parça olarak iş ortaklarımıza kazanımlar sağlamaya yönelik sürpriz kampanyaları bu yıl içerisinde düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim