• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Temsa, Körfez'de Metsan ile büyüyecek

Temsa, Körfez'de Metsan ile büyüyecek
1996 yılından bu yana, Kocaeli’nde otomotiv sektöründe müşterilerine güven sunan Metsan Otomotiv, Temmuz 2011’den itibaren Temsa’nın yetkili satıcı ağına dahil oldu.

Temsa, Körfez'de Metsan ile büyüyecek

1996 yılından bu yana, Kocaeli’nde otomotiv sektöründe müşterilerine güven sunan Metsan Otomotiv, Temmuz 2011’den itibaren Temsa’nın yetkili satıcı ağına dahil oldu.

Temsa, Türkiye genelindeki satış ağını Kocaeli’nde faaliyet gösteren Metsan Otomotiv’in katılımıyla güçlendirmeye devam ediyor. Bayilerinin oluşturduğu satış ağı ile Türkiye’nin her yerinde müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Temsa, 15 yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Metsan Otomotiv ile bayilik anlaşması sağladı.

Kocaeli ve çevresinde hizmet veren sektör temsilcileri, dernek yöneticileri ve otobüs işletmecilerinin katılımıyla gerçeklesen törende Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Metsan Otomotiv Şirket Ortakları Kıyas Bozkurt, İhsan Bozkurt, Memet Bozkurt ve Satış Müdürü Serkan Coşkuner hazır bulundu.

Törende açılış konuşması yapan Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl; “Metsan gibi önemli bir yetkili satıcının Kocaeli’nde hizmet vermeye başlamış olması Temsa olarak bizleri memnun etmiştir. Metsan’ın Kocaeli’nde Temsa’yı başarı ile temsil edeceğine yürekten inanıyor; kendilerine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Temsa Bayisi olmanın gurur verici olduğunu belirten bayi ortaklarından Kıyas Bozkurt; “Temsa gibi önemli bir markanın Kocaeli’nde yetkili satıcısı olmak büyük bir mutluluk. Biz Temsa markalı araçları kendi bölgemizde en iyi şekilde tanıtan, satan pazarın öncü firmalarından biri olmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Metsan’ın Kocaeli Körfez bölgesinde bulunan plazasının ve showroomunun, Otobüs / Midibüs pazarlama ve satışı faaliyetlerinde bulunmak üzere kurdele kesimi ile açılışı gerçekleştirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim