• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Temsa, Metro'ya 100. Safir'i teslim etti

Temsa, Metro'ya 100. Safir'i teslim etti
Temsa, Metro turizm ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı kapsamında bugüne kadar 100 adet Temsa Safir aracı Metro Turizm filosuna teslim etti.

Temsa'dan Metro'ya 100. Safir

Temsa, Metro turizm ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı kapsamında bugüne kadar 100 adet Temsa Safir aracı Metro Turizm filosuna teslim etti.

Temsa Adana Fabrikası’nda, 28 Mart 2011 Pazartesi günü, Temsa Global Mali İşler ve Finansman Direktörü İsmail Kemal Gürleyik, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Şenol Ayyıldız, Temsa Global Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Metro Turizm Adana işletme ortaklarından Halit Büyükbayraktar ve Metro Turizm kaptan ve çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen teslimat töreni ile Metro Turizm, 2011 yılının ilk çeyreğinde 124 adetlik Temsa Safir’in 100 adetini teslim aldı.

Metro Turizm yolcularına Temsa kalitesi

Temsa Adana Fabrikası’nda, Metro Turizm kaptanları ve hostlarının da hazır bulunduğu teslimat töreninde konuşan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şenol Ayyıldız, Temsa’nın teknoloji ve üretim kalitesi açısından uluslararası pazarlarda rekabet eden yerli bir üretici olduğunu belirtti. Ayrıca Türk işçisinin ve Türk sanayicisinin ne denli yüksek bir potansiyele sahip olduğunu belirten Ayyıldız, “Karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe Türkiye’nin en güçlü filosuna sahip Metro Turizm olarak, yatırımlarımızı müşterilerimize güvenli ve konforlu bir yolculuk sunmak için sürdürüyoruz. Temsa gibi Türkiye’nin en önemli firmalarından biri ile yaptığımız iş birliği de hedeflerimize kolaylıkla ulaşmamızı sağlamakta. Bu senenin ilk üç ayında hedeflediğimiz yolcu sayımızın 1 milyon üzerine çıktık. 2011 yılında hedef olarak belirlediğimiz 18.1 milyon yolcu sayısını da kolaylıkla aşacağımızı düşünüyorum. Hedeflerimizin bu denli büyümesinde elbette Yönetim Kurulu Başkanı’mız Sayın Galip Öztürk’ün rolü büyük. Vizyonu ve doğru kararları ile çalışanına ve firmasına en büyük katkıyı yapmayı sürdürüyor” dedi.

Sözlerine Temsa kalitesinin müşteri tarafından da onaylandığını belirterek devam eden Ayyıldız; “Filomuzdaki Temsa araçlar konfor açısından müşteri ölçümlerinde tam not alarak güvenimize güven kattı. Biz de müşterimizi dinleyerek Temsa Safir’in Türkiye’nin bütün hatlarında hizmet vermesini sağladık. Gelecek dönemde ise, Temsa’dan 100 adetlik araç alımında bulunmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Temsa Global Mali İşler ve Finansman Direktörü İsmail Kemal Gürleyik ise “Türkiye’nin lider Turizm şirketi Metro Turizm ile 1 yıl önce başlayan işbirliğimizin kalıcı olacağını şimdiden görmek mutluluk verici. Metro Ticari Yatırımlar ve Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün sahip olduğu öngörü ve vizyon, Türk markası Temsa’ya duyduğu güven ile iş birliğimizin büyüyerek devam edeceğine inanıyoruz. Türkiye’nin lider yerli markası Metro Turizm’de yerli bir üretici olarak araçlarımızın yer alması bizler için gurur kaynağı. Tamamı Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve üretilen Temsa markalı araçlarımızı Türkiye için ürettik ve Metro Turizm gibi sektörünün önde gelen kuruluşlarıyla işbirliklerimizi sürdürerek daha da kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yolcu Taşımacılığının Virtüözü: Safir

Temsa, şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün beklentilerini Safir model otobüsleri ile karşılamaya devam ederken, sağladığı ekonomik yakıt tüketimi, güçlü motoru, çevreci kimliği, yüksek yolcu kapasitesi ve yeni şık tasarımı ile göz doldurmaya devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim