• BIST 9452.22
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Temsa Safir, 'Kale Seyahat'i fethetti

Temsa Safir, 'Kale Seyahat'i fethetti
Temsa Safir, Kale Seyahat’e gerçekleştirilen 3. teslimatla yollara yayılmaya devam ediyor.

SAFİR, 'KALE'Yİ FETHETTİ

Temsa Safir, Kale Seyahat’e gerçekleştirilen 3. teslimatla yollara yayılmaya devam ediyor.

Bayram öncesinde gerçekleştirilen teslimat ile Kırklareli – Çerkezköy – İstanbul arasında hizmet vermeye başlayan Safir, kullanıcısına kazandırmaya şimdiden başladı

Trakya bölgesi yolcu taşımacılığı konusunda önemli bir yere sahip olan Kale Seyahat, Esenler Otogarı’nda gerçekleşen Temsa Safir teslimatı ile filosundaki Safir sayısını üçe çıkardı. Teslimat törenine Kale Seyahat İşletmecisi Tamer Çınar, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv Satış Müdürü Sonat Demirci katıldı.

İşletmecilerine sunduğu ekonomik yakıt tüketimi ve üstün donanım özellikleri ile segmentinin gözdesi olan Temsa Safir, Kale Seyahat İşletmecisi Tamer Çınar’a teslim edildi. Kurban Bayramı’ndan hemen önce seferlerine başlayan Safir, Kırklareli – Çerkezköy – İstanbul arasında hizmet verecek.

Teslimat töreninde konuşan Kale Seyahat İşletmecisi Tamer Çınar; “Ekonomik yakıt tüketimi ve düşük işletim maliyetleri ile Temsa Safir çok cazip. Filomuzdaki Safir’lerin sayısını bu teslimatın ardından üçe çıkardık. Kazancımız da Temsa Safir ile katlanmaya devam edecek” dedi.

Temsa Safir ile kazanmaya devam

Segmentindeki diğer araçlardan üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 12,2 metrelik Temsa Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim