• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Temsa ve Brisa turizmcilerle buluştu

Temsa ve Brisa turizmcilerle buluştu
Temsa ve Brisa’nın 5-6 Nisan tarihlerinde IC Hotel Antalya’da ortaklaşa düzenledikleri yemekli organizasyonda, Antalya Turizm Taşımacıları bir araya geldi.

Temsa ve Brisa turizmcilerle buluştu

Temsa ve Brisa’nın 5-6 Nisan tarihlerinde IC Hotel Antalya’da ortaklaşa düzenledikleri yemekli organizasyonda, Antalya Turizm Taşımacıları bir araya geldi.

Temsa ve Brisa’nın 5-6 Nisan tarihlerinde IC Hotel Antalya’da ortaklaşa düzenledikleri yemekli organizasyonda, Antalya Turizm Taşımacıları bir araya geldi. Ayrıca turizm taşımacılığı yapan 300 kaptana da ekonomik sürüş teknikleri ile lastik kullanım eğitimleri verildi.

Organizasyona, Temsa’dan Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış sorumlusu Volkan Tolunay, Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi İsmail Barlak, Brisa’dan Ticari Lastikler Satış Müdürü Uğur Köksalan, Ticari Lastikler Satış Yöneticisi Sedat Dede, Filo Geliştirme ve Satış Yöneticisi Mehmet Taner, Eğitim Uzmanı Nusret Efe, Batı Akdeniz Bölgesi Satış Yöneticisi Kasım Altun katılım gösterdi.

Etkinliğin düzenlendiği IC Hotel’de sergilenen Temsa Safir ve Temsa Prestij’in kullanıcılarına sunduğu avantajları da gösterilen filmler ile anlatan Ekrem Özcan; “2010 yılında Antalya’ya sadece dış hatlardan gelen turist sayısı 10 milyonun üzerinde. Turizm başkenti Antalya’nın turizme verdiği kalite hizmetin başaktörleri siz turizm taşımacılarısınız. Bu kaliteyi sağlamada Temsa otobüslerin de sizin en büyük yardımcınız olduğunu görmek bizleri de gururlandırıyor.” şeklinde konuştu.

İki gün süren organizasyonda Temsa Satış Sonrası Hizmetler Bölge Yöneticisi İsmail Barlak da 300 kaptan şoföre Ekonomik ve Güvenli Sürüş Teknikleri eğitimi; Brisa ise Araç Sürücüleri İçin Güvenli Sürüş ve Temel Lastik Bilgileri eğitimi verdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim