• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Temsa’dan Doğukan Turizm’e 5 Prestij

Temsa’dan Doğukan Turizm’e 5 Prestij
Bir kez TEMSA yatırımı yapan yeni yatırımda da tercihini Temsa yönünde kullanıyor. İzmir merkezli Doğukan Turizm, personel, servis ve araç kiralama alanında hizmet veriyor. Firma, filosuna 5 Prestij yatırımı yaptı.

Doğukan Turizm TEMSA yatırımlarıyla büyüyor. Haziran ayında 3 Prestij alan Doğukan Turizm 5 Prestij yatırımı daha yaptı. 5 Prestij araç TEMSA bayisi Ant Oto’nun İzmir lokasyonunda düzenlenen törenle teslim edildi. Araçların anahtarını Ant Oto İzmir Satış Müdürü Fatih Kaya, Doğukan Turizm firma sahibi Erkan Turan ve oğlu Doğukan Turan’a sundu.

FİLOSUNDA 10 TEMSA OTOBÜS

1996 yılından beri personel servis taşımacılığı araç kiralama alanında hizmet verdiklerini belirten firma sahibi Erkan Turan, “Filomuzdaki 120 araçla kamu kuruluşlarının personeli taşıma işi ve toplu araç kiralama işi de yapıyoruz. Filomuzda otobüs ve midibüs, binek araç ve 4x4 küçük kamyonetler bulunuyor. Büyük otobüs grubunda 2 Safir aracımız bulunuyor. Yaptığımız son 5 adetlik yatırımla Prestij sayısı da 8’e çıktı” dedi.

TEMSA TERCİHİNDE ETKEN

TEMSA tercihlerinde en önemli etkenin düşük yakıt tüketimi olduğunu belirten Erkan Turan, “Maliyet hesaplamalarını artık her zamankinden daha iyi yapmak durumundasınız. Haziran ayında 3 Prestij’i filomuza aldık. Bu araçların işletme verimliliğinde sağladığı ekonomiklik bizi 5 Prestij araç daha almaya yöneltti. Ayrıca TEMSA araçların klimalarının da verimliliği yüksek. Ekonomik anlamda yaşanan olumsuzluklara rağmen sizin hizmet sürecinde kaliteyi düşürmemeniz büyük önem taşıyor. Bu yüzden yeni araç yatırımı yapmak zorundasınız. Önümüzdeki süreçte personel ve araç kiralama alanında büyümeyi hedefliyoruz. Ancak yeni yatırımlar için de önümüzü daha iyi görebileceğimiz bir süreç olmasını istiyoruz” dedi. 

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim Doğukan Turizm ile yaptıkları işbirliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Doğukan Turizm’e bu ilk teslimatımız değil. Daha önce Safir otobüs ve Haziran ayında da 3 Prestij teslimatı gerçekleştirmiştik.Firmanın işletme sürecinde aldığı verimlilik yeni yatırım tercihinin Temsa olmasında çok önemli bir etken oldu. Her zaman bizi en çok memnun eden satışlar TEMSA alıp yine yeni yatırımda tercihin Temsa olması. Bu bizim doğru ürünleri müşteriye sunduğumuzun en önemli göstergesi. Yeni araçların Doğukan Turizm’e hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. İşbirliğimiz önümüzdeki süreçte artarak devam edecek” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim