• BIST 9645.02
  • Altın 2419.842
  • Dolar 32.5769
  • Euro 34.74
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Temsa'dan 'Erguvan' Avenue eğitimleri

Temsa'dan 'Erguvan' Avenue eğitimleri
İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde şehiriçi toplu taşıma hizmetine başlayan erguvan renkli Temsa Avenue’ların kaptanlarına kullanıcı eğitimi verildi.

Temsa'dan 'Erguvan'i Avenue eğitimi

İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde şehiriçi toplu taşıma hizmetine başlayan erguvan renkli Temsa Avenue’ların kaptanlarına kullanıcı eğitimi verildi.

Temsa Avenue, İstanbul şehiriçi toplu taşımacılığına hizmet vermeye devam ediyor. Otobüs A.Ş. bünyesinde şehiriçi toplu taşıma hizmetine başlayan Euro5 ve tam alçak tabanlı, erguvan renkli Temsa Avenue’ları kullanacak olan otobüs kaptanlarına kullanıcı eğitimi verildi.

11 Haziran Cumartesi günü Temsa İstanbul Altunizade yerleşkesinde gerçekleşen eğitimlerde 20 kişilik kaptan şoför grubu eğitim aldı. Temsa Eğitim ve Teknik Yayın Yöneticisi Hakan Dehşet Perdeci tarafından verilen eğitimde katılımcılar merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar. Verilen teknik eğitimin ardından kaptanlara Avenue araç üzerinde de pratik eğitim verildi. Eğitimin ardından otobüs kaptanlarına kullanıcı eğitimi katılım belgesi verildi.

Eğitim alan kaptanlar; “Kullanacağımız Temsa Avenue’ların kalitesi ve teknolojisi hakkında bilgi almaktan ve yakından tanıklık etmekten büyük mutluluk duyduk. Yolcunun olduğu kadar kaptana da çok büyük kullanım kolaylığı sağlayan modern bir araç. Eğitimi veren ve bizleri çok güzel ağırlayan Temsa yöneticilerine de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Temsa Avenue, şehirleri güzelleştiriyor

Şehir içi taşımacılıkta modern yaklaşımın en iyi temsilcilerinden birisi olan Temsa Avenue, geniş iç hacminin yanında sınıfının en yüksek tavanına sahip. Temsa Avenue'nun düz ve basamaksız olan kapıları; hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolcuların toplu taşımacılıkta yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyor.
Temsa Avenue, tam alçak tabanlı yapısı ile; engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama tam katılımlarının sağlanması amacıyla çıkartılan 5378 sayılı kanunda belirtildiği üzere, 7 Temmuz 2012 tarihine kadar tüm kentiçi toplu ulaşım araçlarının engelli standartlarına uygundur.

Tüm parçalarının yüzde yüze yakını geri dönüşüme sahip ve yenilenebilir komponentlerden oluşan Temsa Avenue, Euro 5 motorunun sağladığı düşük yakıt tüketimi ile kullanıcısına büyük kazanç sağlarken emisyon değerleri ile çevreciliğini kanıtlıyor.
Büyük şehirlerde bireysel araçlanma sebebiyle yaşanan gürültü, görüntü ve çevre kirliliğine karşı Temsa Avenue; Euro5 Diesel ve CNG versiyonları ile toplu taşımada kaliteyi yükseltirken beklentilerin ötesinde hizmet vermeyi hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim