• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Temsa'dan Havaş'a 18 adet Safir teslimi

Temsa'dan Havaş'a 18 adet Safir teslimi
Havaş ile Temsa’nın araç konusundaki işbirliği devam ediyor. Temsa, düzenlenen törenle 18 adet Temsa Safir’i Havaş’a teslim etti.

Havaş’ın otobüs filosu 18 adet Temsa Safir ile daha da güçlendi

Havaş ile Temsa’nın araç konusundaki işbirliği devam ediyor. Temsa, düzenlenen törenle 18 adet Temsa Safir’i Havaş’a teslim etti.

Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, “Yeni araçlarımızla Havaş filosu 105 araca çıktı. Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda global standartlara sahip bir kuruluş olarak müşterilerimizin en iyi hizmeti alması için bundan sonra da tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Temsa CEO’su Tamer Ünlü, “Temsa olarak gerek üretim, gerekse satış ve pazarlama faaliyetlerimizde yaptığımız yatırımlarla hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor, dünya standartlarında ürünler üretmeyi sürdürüyoruz. Türkiye’nin önde gelen iki yerli markası Temsa ve Havaş’ın böylesine önemli bir işbirliğine imza atmaları gerçekten gurur verici” diye konuştu.

Türkiye’nin yer hizmetleri konusundaki uluslararası markası Havaş (Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.), otomotiv sektörünün öncü markalarından Temsa ile yeni bir işbirliğine gitti. Temsa, Atatürk Havalimanı TAV yönetim binası önünde yapılan törenle 18 adet yeni Safir’i Havaş’a teslim etti. 18 Mayıs 2011, Çarşamba günü yapılan teslimat töreninde, Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel ve Temsa CEO'su Tamer Ünlü hazır bulundu. Türkiye genelinde 22 havaalanında hizmet veren Havaş’ın filosu Safir araçlarıyla daha da güçlendi.
“Havaş’ın filosu genişliyor”

Teslimat töreninde konuşma yapan Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, şirket olarak yurtdışı adımlarını hızlandırırken Türkiye’de de müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerine dikkat çekti. Yücel, “Temsa’nın kalitesini biliyor ve kendilerinin araçlarını tercih ediyoruz. Yeni araçlarla Havaş’ın hem hizmet verdiği alanlar hem de filosu genişliyor” dedi. Yeni otobüslerini kullanacak yolcularının araçlarından ve hizmet kalitelerinden yine son derece memnun kalacağına emin olduğunu kaydeden Yücel, “Bugüne kadar filomuzda 87 araç bulunuyordu. Temsa’dan aldığımız 18 adet yeni Safir ile birlikte filomuzdaki araç sayısı 105’e ulaştı. Havaş’ın yollardaki görünen yüzü Otobüs İşletmemiz, böylelikle daha geniş bir yelpazede müşterilerine hizmet verecek. Otobüs İşletmeleri konusunda planlı büyümemiz doğrultusunda yeni adımlar atmaya devam ediyoruz. Uluslararası bir firma olarak, dünya genelinde en son trendleri ve gelişmeleri kendimize adapte ediyoruz. Havaş olarak hizmet verdiğimiz tüm alanlarda global standartlara sahip bir kuruluş olarak müşterilerimizin en iyi hizmeti alması için bundan sonra da tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni otobüslerimizin Havaş’a, Temsa’ya, yolcularımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“İki Türk markası Temsa ve Havaş artık bir aile”

Temsa CEO’su Tamer Ünlü; “Temsa olarak biz, işini TAV gibi profesyonelce yapan ve büyük düşünen firmalarla stratejik ortaklıklarda bulunmaktan büyük haz alıyoruz. Bugün burada Sabancı Holding bünyesinde bulunan yerli marka Temsa ve TAV Holding bünyesinde bulunan Havaş filosuna 18 adet Safir teslimatı yapmak için bulunuyoruz. Havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcularımızı, bir Türk markası olan Havaş yine bir Türk markası olan Temsa araçları ile taşıyor. TAV’ı ve Havaş’ı bir müşteriden öte stratejik bir ortak olarak görüyoruz. Bu anlayış çerçevesinde TAV ile birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyor ve sürekli gelişen TAV Holding'e hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. İki önemli Türk markası Temsa ve Havaş olarak büyük bir aile olduk. Havaş’a yıllardır olduğu gibi bu defa da Temsa ürünlerini tercih ettiği için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Havaş hakkında

Türkiye’nin en eski ve en köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın yüzde 65 oranındaki çoğunluk hisseleri, havalimanı işletmeciliği alanında uluslararası bir marka olan TAV Havalimanları Holding bünyesinde yer alıyor. Havaş’ta HSBC Investment Bank Holdings PLC’nin yüzde 28.3, İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nın ise yüzde 6.7, payı bulunuyor. Havaş, teknolojik altyapısı, modern ekipman ve tesis varlığı, verimliliğe odaklı kaliteli insan kaynağı ve hizmet anlayışı ile dünya standartlarında hizmet sunuyor.

Türkiye’de 22 havalimanı/havaalanında tarifeli ve charter yaklaşık 200 havayolundan oluşan zengin bir müşteri portföyüne hizmet veren Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. (Havaş), Türkiye’nin ilk ve en büyük yer hizmetleri kuruluşudur. Yer Hizmetleri ve İkram servisi sağlamak üzere Havacılık hizmetlerine başlayan şirket, 1987 yılında İkram Hizmetlerinin ayrılmasının ardından, Türkiye’de yer hizmetleri alanında en deneyimli kuruluş olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Havaş, 1995 yılında Türkiye’nin ilk ve en başarılı özelleştirilen şirketi oldu. TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen Batum Uluslararası Havalimanı’na bağlantı sağlayan ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ne coğrafi yakınlığı nedeniyle bu bölgede yaşayan vatandaşlara seyahat kolaylığı getiren Hopa Yolcu Terminali’ni Aralık 2007’den bu yana işletiyor. İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Bodrum, Çorlu, İzmit, Dalaman, Malatya, Samsun, Hatay, Gaziantep, Konya, Hopa ve Şanlıurfa ve Trabzon Havalimanlarında şehir merkezi-havalimanı arasında yolcu taşımacılığı yapan Havaş, Bodrum’da ise otopark hizmeti veriyor.

TAV Havalimanları Holding hakkında

Dünya’nın lider havalimanı işletmecileri arasında gösterilen TAV Havalimanları Holding A.Ş., Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa İç ve Dış Hatlar Terminalleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nı işletiyor. Yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastir ve Enfidha, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid’deki havalimanları TAV Havalimanları tarafından işletiliyor. TAV Havalimanları duty-free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilgi işlem, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. TAV Havalimanları, 1 Ocak 2011 itibariyle de Letonya’nın Başkenti Riga Havalimanı’nda 10 yıl süreyle duty free, yiyecek-içecek ve diğer ticari alanların işletmesini devralmış bulunuyor. Şirket iştirakleriyle yılda yaklaşık 420 bin uçak seferine ve ortalama 48 milyon yolcuya hizmet sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim