• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

TEMSA’dan İtimat Turizm'e 7 prestij

TEMSA’dan İtimat Turizm'e 7 prestij
Personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İtimat Turizm, filosunu 7 Temsa Prestij ile güçlendirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa merkezli İtimat Turizm, yeni teslim aldığı 7 Temsa Prestij ile filosundaki araç sayısını 34’e çıkardı. Filodaki araçlar 1’i büyük otobüs, 5’i minibüs, diğerleri midibüslerden oluşuyor. Araçlar Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim tarafından İtimat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Canbaz’a teslim edildi. Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Serkan Canbaz, personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Şirketimiz 18 Kasım 2005 tarihinde kurumsal bir yapıda hizmete başladı.  Ağırlıklı olarak personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyoruz. Bursa merkez, Mustafakemalpaşa, Karacabey olarak çalışıyoruz” dedi.  

Prestij tercihimizde en önemli etken düşük yakıt tüketimi

Serkan Canbaz, midibüs araçların tamamının Temsa markalı araçlardan oluştuğunu belirterek, “ Filomuzda bulunan Prestij araçlar işletim sürecinde özellikle düşük yakıt tüketimi ile bize çok önemli avantajlar sağladı. Bizde yeni yatırım sürecinde tercihimizi tekrar Temsa Prestij yönünde kullandık. 2015 yılında yeni araç yatırımında bulunmamıştık. Euro 6 regülasyonu öncesinde de ilk alım maliyeti daha ekonomik olacağı için Euro 5 Prestij araçlarla güçlendirdik” dedi.

Prestij kazandırıyor, yeni yatırımda tercih oluyor

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim de İtimat Turizm’in filosundaki midibüslerin tamamının Temsa markası olmasının kendilerini de memnun ettiğini belirterek, “Prestij araçlarımızın işletim sürecinde sağladığı avantajlardan firma sahipleri ve kullanıcılar çok memnun. Prestij araçların sahibine yaşattığı bu memnuniyette yeni yatırım sürecinde tercihte Temsa’nın öne çıkmasını sağlıyor.  İtimat Turizm ile yaptığımız işbirliğinden memnunuz. Yeni araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi.

 

itimat-turizm-(2).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim