• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Temsa’dan Öztaş Taşımacılık filosuna

Temsa’dan Öztaş Taşımacılık filosuna
Botaş İnternational LTD şirketinin personel taşımacılığını yapan Öztaş Müteahhitlik Taşımacılık TİC. LTD ŞTİ’nin tercihi yine Temsa Prestij oldu.

Temsa’dan Öztaş Taşımacılık filosuna

Botaş İnternational LTD şirketinin personel taşımacılığını yapan Öztaş Müteahhitlik Taşımacılık TİC. LTD ŞTİ’nin tercihi yine Temsa Prestij oldu.

1995 yılında kurulan ve personel taşımacılığı ve araç kiralama alanında hizmet veren Öztaş Taşımacılık filosunda 187’si öz mal olmak üzere 222 midibüs, otobüs ve 4x4 pick-up bulunuyor. Birçok kamu kuruluşu ve özel sektöre hizmet veren ve 1500’ü aşkın istihdam yaratan Öztaş Taşımacılık, Temsa’nın Adana fabrikasındaki teslimat ile filosuna 2 Prestij Super Deluxe daha kattı.

Yatırımlarımız sürecek

Araçları Adana Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, Öztaş Taşımacılık yetkilisi Mustafa Aydar’a teslim etti. Mustafa Aydar, Temsa marka ürünlerin filolarında hizmet verdiğini belirterek, “Daha önceki yatırımlarımızda araçların bize sağladığı katkılardan memnun olduk. Düşük yakıt tüketimlerinin yanı sıra, araç içi konfor düzeyi de hizmet verdiğimiz müşteri gruplarını memnun ediyor. Bizde bu memnuniyet çerçevesinde yeni yatırımlarımızı Prestij Super Deluxe araçlardan yana kullandık. Yeni Prestij Super Deluxe araçlarımız Botaş İnternational LTD’nin personelini taşıyacak. Önümüzdeki dönemde yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Verimli bir işbirliği süreci

Temsa Adana Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, “Öztaş Taşımacılık 17 yıldır kamu ve özel kuruluşlara personel taşımacılığı alanında sunduğu kaliteli hizmet yapısı ile dikkat çekiyor. Öztaş Taşımacılık verimli bir işbirliği süreci yaşıyoruz. Şirketin filosunda Temsa marka ürünler bulunuyor. Sayın Mustafa Aydar’ın ürünlerimizden duyduğu memnuniyeti ifade etmesi ve yeni yatırımlarında yine Temsa ürünlerini seçmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Öztaş Taşımacılık ile işbirliğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim