• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Temsa’nın Safir ve Prestij teslimatları sürüyor

Temsa’nın Safir ve Prestij teslimatları sürüyor
İzmir merkezli Sezai Adalı Turizm, filosuna 50 kişilik 2 Temsa Safir araç kattı. Firma önümüzdeki iki ay içerisinde 4 adetlik Safir yatırımı daha yapacak

Sezai Adalı Turizm’e 2 Safir araç satışı İzmir bayisi Antoto tarafından teslim edildi. Araçların teslim törenine Sezai Adalı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Adalı, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Adalı, Antoto Otomotiv Otobüs Satış Yöneticisi Şakir Yılmaz ve Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim katıldı.

SEZAİ ADALI TURİZM’İN SEKTÖR YOLCULUĞU
Taşımacılık alanına dedelerinin 1930’lu yıllarda adım attığını belirten Sezai Adalı, sektör yolculuklarının gelişimini şu şekilde aktardı: “Nakliye ile başlayan bu süreç daha sonra 1956’dan itibaren yolcu taşımacılığı ile devam etmiş. 1956-1965’li yıllar arasında İzmir-İstanbul-Bandırma-Çanakkale hatları Adalı Jet olarak yapılan sektör yolculuğunda 45 adetlik özmal otobüse kadar ulaşılıyor.1968-1972 yılları arası Adalı Turizm olarak Magirus otobüslerle İzmir-Çanakkale-İstanbul, İzmir-Bursa-İstanbul hatlarında faaliyet devam ediyor. 1973 yılından itibaren ise Çanakkale-İzmir hattında hizmet koşusu 1990 yılına kadar devam ediyor. 1982 yılında Sezai Adalı Turizm olarak şirketleşme yoluna gidiliyor ve 1990 yılından itibaren şehirlerarası taşımacılık işinden çekilip turizm taşımacılığı alanına dönülüyor. 1999 yılında Al-Gü Turizm şirket bünyesine katılıyor.”

NEDEN TEMSA SAFİR?
Şu an 3’üncü ve 4’üncü kuşak olarak turizm taşımacılığı alanında tur ve vip transfer hizmeti verdiklerini belirten Sezai Adalı, filolarının 20 adetlik büyük otobüs grubunda tamamının Temsa Safir araçlardan oluştuğunu söyledi, . Sezai Adalı, Temsa tercihlerinin nedenini de şu sözlerle dile getirdi: “Temsa yerli bir marka. Yedek parça sıkıntısı yok. Araçların düşük yakıt tüketimine de sahip olması zaten zorlu koşullar altında çalıştığımız için kazancımıza önemli bir katkı sağlıyor. Ayrıca Temsa bu yatırım sürecinde bizim özel olduğumuzu hissettirecek avantajlar da sundu. Yetkili servislerin kolaylıkla ulaşılabilir olması ve bu süreçte servislerden aldığımız kaliteli hizmet ile Temsa yöneticilerinin bizlere gösterdiği yakın ilgi de bu yatırım sürecinde önemli etkenler arasında yer aldı.”

ARAÇ ALMAK KOLAY, İŞ BULMAK ZOR
Eskiden araç almanın çok zor olduğuna bugün ise araç almanın kolay, iş bulmanın zor olduğuna dikkat çeken Sezai Adalı, “ Artık acenteler de sizden zaman zaman yeni araç talebinde bulunabiliyor. Ancak yeni araca sahip olmanız bazen iş almanız için yeterli bir neden değil. Siz hizmet sürecinde kaliteli bir yapıyı, standartı sağlayamıyorsanız işiniz sürekli olmuyor ve sıkıntıya düşüyorsunuz. Biz yeni araçlarla birlikte her süreçte müşteri memnuniyeti oluşturmaya büyük özen gösteriyoruz” diye konuştu.

KOCABIYIK TURİZM’E 18 PRESTİJ
2014’ün lider ürünü Prestij 2015’te de firmaların öncelikli tercihi oluyor. Antalya ve Kadriye bölgesinde servis taşımacılığı hizmeti veren Kocabıyık Turizm 18 Prestij yatırımı gerçekleştirdi. Araçların satışını Temsa’nın Antalya bayisi Antoto gerçekleştirdi. Teslimat törenine firma sahipleri İsmail ve Mustafa Kocabıyık, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticileri Volkan Tolunay ve İrfan Özsevim ile Antoto Otomotiv den Utku Taşkın katıldı. Filolarında 35 adet Prestij bulunduğunu belirten firma sahipleri İsmail ve Mustafa Kocabıyık, “ Maliyet kalemimizin en büyüğünü akaryakıt oluşturuyor. Sizin bu maliyetinizi aşağıya çeken ürünler öncelikli tercihiniz haline geliyor. Filomuzda bulunan 35 Prestij’in avantajlarını gördük. Biz de yeni yatırım tercihimizi tabiî ki Prestij Super Deluxe araçtan yana kullandık. Bu yatırımdan mutluyuz. Temsa yönetiminin de bize gösterdiği ilgi ve destek için de teşekkür ediyoruz” dediler. Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı açıklamada, “ Prestij aracımız 2014’ün lider ürünü oldu. Bu yılda bu ünvanı taşımaya devam edeceğine inanıyoruz. Peşpeşe gerçekleştirdiğimiz teslimatlar da bunun bir göstergesi. Kocabıyık Turizm’e Prestij ürünü tercihleri için teşekkür eder, araçların onları bol kazanç sağlamasını, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim