• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Terremark Bulut Bilişim ürünü ile sağlık hizmetleri modernleşiyor

Terremark Bulut Bilişim ürünü ile sağlık hizmetleri modernleşiyor
CareCloud rekabetçi pazarda başarıya ulaşmak için ihtiyaç duyduğu maliyet avantajı, güvenilirlik ve esnekliği Terremark’ın sunmuş olduğu güvenli BT altyapı çözümleri ile sağlıyor.

CareCloud rekabetçi pazarda başarıya ulaşmak için ihtiyaç duyduğu maliyet avantajı, güvenilirlik ve esnekliği Terremark’ın sunmuş olduğu güvenli BT altyapı çözümleri ile sağlıyor.

Bir Verizon şirketi olan Terremark, sağlık sektörüne yönelik yönetim çözümleri geliştiren CareCloud firmasına Bulut Bilişim ürünü ile iş potansiyelini büyütme ve halihazırda sunulan yüzlerce sağlık hizmetinin daha modern olarak sağlanması imkanını sunuyor. CareCloud ‘yazılım olarak servis (SaaS)’ bulut bilişim modeli ile uygulama yönetimi, elektronik sağlık kayıtları yönetimi ve döner sermaye yönetimi gibi ortak zorluklara yönelik ölçeklenebilir çözümler sağlıyor.

CareCloud, Terremark’ın Enterprise Cloud ürünü gibi yenilikçi servisleri kullanarak sunduğu güvenli, ölçeklenebilir ve güvenilir web tabanlı kaynaklar ile sağlık sektörü bulut bilişim pazarında kabul edilmiş bir lider konumuna geldi.

Terremark’ın esnek ‘altyapı olarak servis’ bulut bilişim modeli ile CareCloud, veri merkezi kurmak ve işletmek için yatırım yapma gereği duymadan dünyadaki büyük özel kurumlar ve devlet kurumlarının BT altyapılarında sahip olduğu güvenlik ve erişilebilirlik seviyelerine ulaştı.

CareCloud Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Albert Santalo; “Terremark’ın güvenli altyapı çözümleri poftföyü bizim platformumuza kolaylıkla entegre olabiliyor. Gelişen sağlık sektörü iş kollarına ve iş ortaklarına hizmet eden Bulut tabanlı bir şirket olarak, Terremark’ın bulut bilişim altyapısının sunduğu dedike edilmiş hesaplama ve depolama kaynakları, yerleşik güvenlik ve güçlü servis seviyesi anlaşması koşullarına sahip esnek bir BT altyapı platformuna ihtiyaç duyuyoruz. Terremark, barındırma hizmetleri ile birlikte ölçeklenebilirlik ve zengin bağlantı seçenekleri de sunarak, şirketimizin, her geçen gün daha fazla firmanın sağlık kayıtlarını dijital ortama taşımasına paralel olarak sağlık sektöründe beklenen büyümeyi etkin bir biçimde karşılamasına olanak tanıyacak” açıklamasını yaptı. Terremark, müşterilerine, ödüllü platformu ile desteklenen, bulut bilişimden sunucu barındırmaya kadar birçok seçenek içeren geniş bir altyapı hizmetleri porfföyü sağlıyor. Terremark ayrıca kurumların ihtiyaç duyduklarında uygulamalarını kolaylıkla bulut bilişim altyapısına taşımalarına olanak sağlayan entegre hizmetler de sunmakta. Sağlık sektöründe çalışan BT uzmanları Terremark Enterprise Cloud ürününün sunmuş olduğu çoklu kullanıcı desteği, dedike edilmiş kaynak havuzu mimarisi, rol tabanlı güvenlik modeli, özel ağ bağlantıları oluşturma ve fiziksel ekipman entegrasyonu gibi özelliklerden faydalanabilirler.

Terremark Müşteri Hizmetleri Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Drumgoole ise; “CareCloud büyümesini destekleyecek ve kendi platformuna erişim esnasında güvenlik ve güvenilirlikten ödün verilmememesini sağlayacak bir bilgi işlem altyapısına ihtiyaç duyuyordu.

Bulut kaynaklarımızın maliyet avantajı ve ölçeklenebilir yapısı CareCloud’un değerli zamanını ve maddi kaynaklarını hosting altyapısı kurmaya harcaması yerine çok değerli uygulamalar geliştirerek sağlık sektörünün mevcut durumunu değiştirmeye odaklanmasını sağladı” dedi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim