• BIST 9548.09
  • Altın 2492.431
  • Dolar 32.5061
  • Euro 34.5462
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

'Tersane' adlı sergi Tomtom'da açılıyor

'Tersane' adlı sergi Tomtom'da açılıyor
Sabancı Üniversitesi Fotoğraf Kulübü’nün (SÜFOK) kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid’in katkılarıyla düzenlediği ‘Tersane’ adlı fotoğraf sergisi, Tomtom Fun Aid’de bugün fotoğrafseverlerin ziyaretine açılıyor.

'Tersane' adlı sergi Tomtom'da açılıyor

Sabancı Üniversitesi Fotoğraf Kulübü’nün (SÜFOK) kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid’in katkılarıyla düzenlediği ‘Tersane’ adlı fotoğraf sergisi, Tomtom Fun Aid’de bugün fotoğrafseverlerin ziyaretine açılıyor.

20 Kasım’a kadar açık kalacak olan 'Tersane' adlı fotoğraf sergisi, son yıllarda artan iş kazaları nedeniyle sıkça gündeme gelen Tuzla Tersaneleri’ne endüstriyel fotoğraf bakışıyla yaklaşıyor. Tersanede aktif çalışma süreci içinde çekilen fotoğraflara yansıyan görüntüler, gemi yapım ve bakım endüstrisini incelerken, insanoğlunun denizlerdeki egemen duruşunun altındaki paslanmış ve tuzlu suya yenik düşmüş gerçeklerine de dikkat çekiyor. ‘Tersane’ fotoğraf sergisi, Tomtom Fun Aid, Tomtom Mahallesi, Akarsu, Acara, Tosbağa Sokak Galatasaray/İstanbul'da.

Sanatçılar, Teos'ta buluştu

Teos antik kentinde 10 farklı ülkeden 18 ressam, altı heykeltıraş, bir seramik sanatçısı, bir tiyatro eğitmeni ve sanat eleştirmenleri 'Cittaslow Seferihisar 1. Uluslararası Plastik Sanatlar Sempozyumu'nda yeni eserler yarattı. Bu eserler 27 Ekim’e kadar Sığacık Teos Marina’da ziyarete açık kalacak.

Yarışmaya kısa bir süre kaldı!

Bu yıl 8. kez düzenlenen 'METRO Group Kısa Film Yarışması’ için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Birinciliği göğüsleyen sinemacıya Londra’daki New York Film Akademisi’nde bir aylık burslu sinema eğitimi vaad eden yarışma için son tarih 28 Ekim. Yarışmayla ilgili bilgiler www.metrokisafilm.com adresinde.

ATAKULE’DE İKİ SERGİ BİRDEN

Vakıf Bank Atakule Sanat Galerisi ve İstanbul Bölge Fuayesi'nde ekim ayı sanat etkinlikleri sürüyor. Galeride açılan Zehra Güven Ulu'nun resim sergisi 31 Ekim’e kadar devam edecek. Davit Ughrelidze'nin önceki gün ikinci salonda açılan resim sergisi ise 31 Ekim’de son buluyor. Atakule Sanat Galerisi, pazartesi hariç hafta içi ve cumartesi günleri 10.00 -19.00, pazar günleri ise 13.00 - 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim