• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Tezmarin ve West İstanbul'dan işbirliği

Tezmarin ve West İstanbul'dan işbirliği
Türkiye’nin en büyük yat distribütörü Tezmarin ile kurulduğundan bu yana pek çok “ilk”e imza atan West İstanbul Marina arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Tezmarin, tüm markaları ile West İstanbul işbirliği imzaladı

Türkiye’nin en büyük yat distribütörü Tezmarin ile kurulduğundan bu yana pek çok “ilk”e imza atan West İstanbul Marina arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Tezmarin, temsil ettiği tüm markaların yeni ve ikinci el satışını İstanbul’un yeni marinası WİM’de gerçekleştirecek. Bakım ve onarımları da WİM Teknik Servisi tarafından yapılacak.

Beneteau, Monte Carlo Yacht, Lagoon, CNB Superyachts markalarını bünyesinde barındıran ve dünyada tüm Beneteau Distribütörleri arasında en fazla yat satışını gerçekleştiren Tezmarin ile İstanbul’un dördüncü marinası West İstanbul Marina arasında geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir işbirliği için imzalar atıldı.

İmzalanan anlaşma çerçevesinde Tezmarin, yeni ve ikinci el yatların satışını West İstanbul Marina’daki yat satış ofisinde gerçekleştirecek. Bu arada temsil ettiği tüm markalar için Avrupa yakasındaki yetkili servis hizmetini de West İstanbul Marina Teknik Servisi sunacak.

Ayrıca Tezmarin yeni teknelerinin hazırlanması ile ilgili tüm süreçleri de West İstanbul Marina’da gerçekleştirecek.

MÜŞTERİLER İÇİN 2. EL TEKNE PAZARI KURULACAK

Anlaşmaya ek olarak, Tezmarin ve West İstanbul Marina işbirliğinde Türkiye’de ilk kez başlatılacak bir uygulama ile ikinci el yatların satışı için 12 ay açık olacak bir “Tekne Pazarı” da oluşturulacak. Burada hem Tezmarin’e hem de Tezmarin müşterilerine ait 2. el tekneler “3 ay bağlama maliyeti ve güvencesi Tezmarin’e ait olmak üzere” sergilenebilecek.

İşbirliği anlaşması ile West İstanbul Marina’da yat sahiplerine de avantajlı fırsatlar sunulacak. Tezmarin’in distribütörlüğünü yaptığı tüm markalardaki yatlara West İstanbul Marina’da açılış kampanyasına ek olarak, yıllık bağlamada yüzde 10 özel kampanya indirimi verilecek.

Hatırlanacağı gibi West İstanbul Marina, Danimarkalı X-Yachts’ın Türkiye’deki “Yetkili Bakım Üssü” de olmuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim