• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

TFF-THY 2015'e kadar!

TFF-THY 2015'e kadar!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan ana sponsorluk anlaşması, kapsamı da genişletilerek 2015 yılına kadar uzatıldı.

Atatürk Havalimanı Turkish Technic Yeni Hangar'da düzenlenen imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mehmet Ufuk Özerten, TFF 2. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF İdari İşler, TFF Organizasyon ve Etkinliklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Soysal, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç Dr. Temel Kotil, A Milli Takım oyuncuları ve teknik ekip katıldı.

 
Şırnak'ta meydana gelen saldırı sonucu 10 askerin şehit olması nedeniyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende TFF Başkanı Yıldırım Demirören, önce şehitlere rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.
 
Demirören, "Futbolda çok yönlü bir büyümeyi hedefliyoruz. Bir yandan altyapımızı güçlendirirken, sponsorların katkılarıyla futbol ekonomisini en yüksek noktaya ulaştırmak istiyoruz. Öngördüğümüz hedeflere taşınırken, en güçlü desteği biliyorsunuz stratejik ortaklarımız olan sponsorlarımızdan alıyoruz. Türk Hava Yolları, son yıllarda yaptığı büyük atılımlarla sektörünün devleri arasında yer almayı başaran bir dünya markası. Nasıl THY 1.'liğe yükselmişse, biz de ülke olarak 6.'lıktan 1.'liğe yükseleceğiz. Eminim ki, 2014'te burada çok daha kalabalık bir toplulukla Brezilya'ya uçacağız. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyor, teşekkür ediyorum" dedi.
 
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Bugün burada 2014 Dünya Kupası maçlarının startını veriyoruz. Bir dünya markası olan THY'nin, Dünya Kupası maçları öncesinde bizlere verdiği desteğe çok teşekkür ediyorum" diye konuştu
 
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu da, "Dünyanın en çok ilgi duyduğu spor futbol, Türkiye'de de çok seviliyor. Haftanın 3 günü sporun tartışıldığı Türkiye'de, hele derbi maçı varsa bir hafta öncesinden konuşulmaya başlıyor. Birçok farklı düşünceye sahip kişiler konu futbol olunca aynı duyguları paylaşıyor, aynı dili konuşuyor. Türk Milli Takımımızı, 2014 Dünya ve 2016 Avrupa Şampiyonası'na taşımak için buradayız" şeklinde konuştu. 
 
Sponsorluk yoluyla takım ve bireysel sporların her türlüsüne destek verdiklerini vurgulayan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç Dr. Temel Kotil ise, THY'nin marka oluşturma çalışmaları kapsamında tüm dünyada ismini duyurduğunu ifade etti. 
 
Konuşmaların ardından yenilenen ve kapsamı genişletilen anlaşmayla THY, 2015 yılına kadar Milli Takımların ana sponsoru oldu. 
 
İmza töreninin ardından Milli Takım kafilesi, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 7 Eylül Cuma günü Hollanda ile yapacağı maç için özel uçakla Amsterdam'a hareket etti. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim