• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TGS, İSG'deki müşteri sayısını 4'e çıkardı

TGS, İSG'deki müşteri sayısını 4'e çıkardı
Geçtiğimiz Temmuz ayında beş büyük havalimanının ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da faaliyete başlayan TGS Yer Hizmetleri A. Ş., bu havalimanındaki müşteri sayısını dörde çıkardı.

TGS'DEN "MOLDAVIAN" ÇIKARMASI

Geçtiğimiz Temmuz ayında beş büyük havalimanının ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da faaliyete başlayan TGS Yer Hizmetleri A. Ş., bu havalimanındaki müşteri sayısını dörde çıkardı.

Ağırlıklı olarak Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçaklarına yer hizmeti sağlayan TGS, Transavia, Cairo Avivation ve Nemsa’nın ardından dün Moldavian Havayolları’nı müşterileri arasına kattı.

Dünyanın önde gelen handling şirketlerinden TGS Yer Hizmetleri A. Ş., hizmet verdiği havayolu şirketi sayısını her geçen gün artırıyor. Beş büyük havalimanından sonra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da 13 Temmuz’da faaliyete başlayan TGS, bu sürede müşteri sayısını dörde çıkardı. Transavia, Cairo Avivation ve Nemsa’nın ardından Moldavian Havayolları’na yer hizmeti sağlayan TGS, Sabiha Gökçen’e inen ilk uçağını törenle karşıladı. Uçuş ekibiyle, yolcularını çiçeklerle karşılarken, TGS çalışanları da yolculara lokum ikram etti. Uçağın havalimanında teker koyduğu dakikalarda, yeni müşterisini bir havacılık ritüeli olan su kemeriyle selamladı.

CEO, ilk operasyona 30 gazeteciyle geldi

Sabiha Gökçen’e ilk uçuşla gelen 72 yolcu arasındaki Moldavian Airlines’ın CEO’su Nikolas Petrov’a 30’a yakın Moldavyalı gazeteci de eşlik etti.

İlk uçuşu kalabalık bir ekip karşıladı

TGS’nin yeni müşterisi Moldavian Airlines’ı karşılayan ekip arasında TGS İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kartal Özçakır, SAW İstasyon Başmüdürü Metin Esat Erensoy, Yolcu Hizmetleri Koordinasyon Müdürü Atanur Baydar ve Genel Müdür Danışmanı Mustafa Kahraman’ın yanısıra çok sayıda TGS çalışanı hazır bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim