• BIST 9677.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

TGS'nin yöneticileri Antalya’da buluştu

TGS'nin yöneticileri Antalya’da buluştu
Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services’ın (TGS) altı istasyonunda görev yapan tüm yöneticileri “Yıllık Değerlendirme Toplantısı” için Antalya’da buluştu.

TGS yöneticileri Antalya’da buluştu

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services’ın (TGS) altı istasyonunda görev yapan tüm yöneticileri “Yıllık Değerlendirme Toplantısı” için Antalya’da buluştu.

Belek’te bir otelde düzenlenen ve iki gün süren toplantıda, TGS’ nin geçmiş bir yılı değerlendirilirken, gelecek dönemde nelerin yapılması gerektiği konuşuldu. Antalya’daki buluşmaya moderatör ve konuşmacı olarak katılan Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik de gözlemlerini ve tecrübelerini TGS’lilerle paylaştı.

Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen 300 bine yakın frekansa hizmet vererek büyük başarıya imza atan TGS’nin tüm yöneticileri geride bırakılan yılı değerlendirmek amacıyla Antalya’da buluştu. 18- 19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen ve TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik’in başkanlık ettiği toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları Kartal Özçakır ve Uğur Aksoy’un yanı sıra, 6 istasyonun başmüdürü ve 70’in üzerinde TGS yöneticisi katıldı. Belek Sirene Golf Hotel’deki buluşmanın açış konuşmasını yapan TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, TGS’nin başarısı adına neler yapılabileceğini yüz yüze görüşmek, fikir alışverişinde bulunmak ve bir ekip ruhunun temellerini atmak amacıyla bir araya gelindiğini söyledi. 2011’in tasarruf ve verimlilik yılı olarak belirlendiğine dikkat çeken Özçelik, “Farklı şehirlerde görev yapan idarecilerimizin bir araya gelerek tanışması, kaynaşması, deneyimlerini ve sorunlarını paylaşmaları son derece önem verdiğim bir husus. Bu tür toplantıların kurum kültürünün oluşmasına ve sürdürülmesine azami ölçüde katkı sağladığı, yürütülen işlerde de verimliliği artırdığı kanaatindeyim” dedi. Son derece keyifli ve verimli geçtiği gözlenen toplantıdan arta kalan zamanlarda TGS’li yöneticiler, bol bol sohbet edip, çeşitli spor
aktivitelerine katıldı.

Tecrübeli Gazeteci ‘moderatör’ olarak katıldı

Geniş bir ilgi alanına sahip olan ve havacılık konusunda kaleme aldığı yazılarla tanınan Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, TGS Basın Müşavirliği’nin davetlisi olarak ‘Yıllık Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Organizasyon boyunca moderatörlük yapan ve havacılık konusunda yaşadığı tecrübeleri paylaşan Gazeteci ve Programcı Hakan Çelik, TGS’li yöneticilerle iki gün boyunca sohbet etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim