• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

'Thai Smile Air' 2012'de uçuşa başlıyor

'Thai Smile Air' 2012'de uçuşa başlıyor
Tayland’ın havayolları Thai Airways International’ın (THAI) yeni alt markası olan Thailand Smile Air’in 2012 Temmuz ayında faaliyete başlayacağı bildirildi.
THAI Başkanı Piyasvasti Amranand, Thailand Smile Air’in Chiang Rai, Surat Thani, Ubon Ratchathani, Udon Thani ve Khon Kaen gibi şehirler arasında iç hatlarda çalışacağını söyledi.

THAI Uçuş İşletme Başkanı Kaptan Woranate Laprabang, düşük maliyetli havayoluna hub olarak Suvarnabhumi Havaalanı’nın kullanılacağını bildirdi.

2013 yılında havayollarında uluslararası rotaların açılarak, Çin, Hindistan ve Güneydoğu Asya Ülkeleri’ne (ASEAN) uçuş yapılacağını bildirildi.
 
Thailand Smile Air’in 2012 Haziran, Ağustos ve Eylül ayında dört adet 174 koltuklu Airbus A320 tipi uçak, 2013 yılı Ocak ve Mart aylarında iki uçak daha alacağı belirtildi.

WingSpan Services’in personel hizmetleri için çalışmalara başladığı ve başvuruları değerlendirerek 40 pilot, 100 hostes almak için çalışmaya başladığı öğrenildi. Ekim ayında, 24 yaş üzerinde en az ortaokul mezunu 600 TOEIC puan alanların değerlendirildiği belirtildi.

THAI Başkanı Piyasvasti Amranand’a göre, yeni havayolunun imajını diğer düşük maliyetli uçaklardan farklı olarak yeni bir moda yaratılarak, dostluk ve müşteriye değer kavramının esas alınacağını söyledi.

Yenilikçi tasarımlarla personel üniformaları, uçak logosu ve kurumsal tasarımlar için çalışmaların devam ettiği belirtilerek Ağustos ayında yapılan yönetim toplantısında uçak şirketinin adının 'Thai Smile Air' olması kabul edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim