• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

The Primetime adlı gemi denize indirildi

The Primetime adlı gemi denize indirildi
Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir tersanede inşa edilen 3 katlı ve 45 metre uzunluğundaki ''The Primetime'' adlı yolcu gemisi, düzenlenen törenle denize indirildi.

The Primetime adlı gemi denize indirildi

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir tersanede inşa edilen 3 katlı ve 45 metre uzunluğundaki ''The Primetime'' adlı yolcu gemisi, düzenlenen törenle denize indirildi.

İçmeler mevkisindeki Mastory Tersanesi'nde inşa edilen 45 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki 3 katlı lüks gemi 15 ayda tamamlandı. 200 kişi kapasiteli gemide restoran ve 80 kişilik eğlence mekanları bulunuyor. Turizm sektöründe hizmet vermesi için yapılan lüks geminin Yunanistan adalarına sefer düzenleyeceği belirtildi. Geminin sahibi Hamit Günal, gazetecilere yaptığı açıklamada geminin, gezi ve eğlence teknesi olarak hazırlandığını söyledi. Yunanistan adalarına günü birlik geziler düzenlenecek geminin turizme önemli katkı sağlayacağını ifade eden Günal, ''Bu turlarda müşteri kahvaltı ile başlayıp akşam yemeğine kadar yiyebilecek. Çeşitli dans ve şovları izleyip gününü dolu dolu geçirebilecek. Gemi, haftanın 3 günü çeşitli etkinlikler için kiralanacak. Uzak mesafelere giderek, bir yöreyi gezebilecek turlar düzenleyeceğiz. Umarım bu organizasyonlara yerli ve yabancı turistler ilgi gösterir'' dedi.

Günal, geminin içinde restoran, bar, oyun salonları olduğunu, 3 motoru bulunan geminin saatte ortalama 16.5 mil hız yapabildiğini kaydetti. DTO Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karadeniz ise Bodrum'da bu tür teknelere ihtiyaç olduğunu belirterek, ''Deniz turizminde, Bodrum'a gelen bir kişi veya grup için sunabileceğimiz alternatiflerimiz olacak. Yunan adalarına gidilmesi, daha büyük grupların dolaştırılması anlamında faydalı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim