• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

The Primetime gemisi seferlerine başlıyor

The Primetime gemisi seferlerine başlıyor
Türkiye’nin eğlence yöresi için özenle hazırlanan eğlence gemisi The Primetime, ünlülerin akın ettiği Bodrum gecelerinde fark yaratacak.

The Primetime gemisi seferlerine başlıyor

Türkiye’nin eğlence yöresi için özenle hazırlanan eğlence gemisi The Primetime, ünlülerin akın ettiği Bodrum gecelerinde fark yaratacak.

Turizmin incisi Bodrum'da seferlere başlayacak The Primetime eğlence gemisi yaz aylarının çılgın gecelerine hazırlanıyor. Türkiye"nin eğlence yöresi için özenle hazırlanan The Primetime, ünlülerin akın ettiği Bodrum gecelerinde fark yaratacak. Motif Turizm Türkiye"de bir ilke imza atarak, The Primetime adı ile Bodrum"da yapımı tamamlanan eğlence gemisini yeni sezonda faaliyete geçiriyor.

HAMİT GÜNAL EĞLENCEYİ DENİZE TAŞIYOR

Aile şirketi olan Motif Turizm"in yönetim kurulu başkanı Hamit Günal, The Primetime ile deniz ve eğlence turizmine yenilik kazandıracaklarını belirterek “Bodrumluyu denizle bir başka ortamda buluşturuyoruz. Türkiye"nin değil dünyanın gözbebeği Bodrum"a renk katacağız” dedi. Bodrum Expres Line"ın sahibi olan Hamit Günal 1969 yılında Orion şirketine
ortak olarak Yacht Turizm"ine ilk adımını attı. 1974 yılında Motif Turizm şirketini kurarak, sektörde sürekli yeniliklerin peşinde koştu. Son olarak ise The Primetime eğlence gemisi ile yenilik tutkusuna yenisini kattı.

ÖZEL TASARIMLI GEMİ

Türkiye'nin, toplantı, eğlence ve gezi bir arada düşünülerek özel olarak tasarlanarak ve inşa edilen ilk ve tek gemisi olma özelliğini taşıyan The Primetime çok amaçlı hizmet veriyor. Bir yanda günü birlik mavi yolculuklar sürerken diğer yanda iş toplantıları, özel partiler ve yemekler yapılabiliyor. Deniz turizmine eşsiz bir karışım sunacağını belirten Hamit Günal The Primetime ile misafirlerini Ege Denizi'nin eşsiz koyları ve Yunan adalarının çekici atmosferi ile buluşturacaklarını söyledi.

THE PRIME TİME"IN ÖZELLİKLERİ

The Primetime 45 metre uzunluğunda, 9 metre eninde, 2800 motor gücü olan, maksimum 16.5 deniz mili sürat yapabiliyor. İçerisinde 180 metrekarelik 124 kişi kapasiteli restoran ve toplantı salonu, 150 metrekarelik eğlence salonu, çocuklar için oyun salonu, alışveriş mağazası, dinlenme salonu ve çeşitli bölümlerde bulunan The Primtime misafirlerini denizle buluşturmaya hazırlanıyor.

Düzenlenen programda şu aktiviteler bulunuyor:

1- Brunch Turları

2- Günü birlik Kinidis-Datça-Simi, Kos-Msyros, Kalymnos-Patnos turları

3- 22.00-02.00 saatleri arası gece turları

4- Özel geceler ve toplantılara hizmet verecek. Bu turlarda sabah-öğle ve akşam yemekleri, eğlence ve yüzme molaları hizmeti de unutulmuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim