• BIST 9752.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

The Reed Smith Legal Semineri yapıldı

The Reed Smith Legal Semineri yapıldı
The Reed Smith Legal Semineri Türkiye’de ilk kez Deniz Ticaret Odası’nda 20 Eylül 2010 Çarşamba günü gerçekleşti.

The Reed Smith Legal Semineri DTO'da yapıldı

The Reed Smith Legal Semineri Türkiye’de ilk kez Deniz Ticaret Odası’nda 20 Eylül 2010 Çarşamba günü gerçekleşti.

Denizcilik sektöründen birçok yerli ve yabancı temsilcinin katıldığı seminerde kargo operasyonları, gemi inşa, gemi inşadaki yeni gelişmeler ve ticari çözümler, sektörü ilgilendiren Türk kanunlarındaki yeni gelişmeler ve Rotterdam kuralları konuşuldu. Seminerde Reed Smith’ten Mark O’neil ve Tüdet’ten Yıldırım Odabaşı, birlikte Gemi İnşadaki Son gelişmeler ve Ticari Çözümlerin bulunması konusunda bir sunum yaptı.

Sunumda, gemi inşada Çin, Kore ve Japon yaklaşımları değerlendirildi. tersanelerin daha çok ticari olduğu, daha büyük fiyatta tekliflerin, esnek siparişlerin verildiği çoğunluklu olarak gündemde olduğu kaydedildi. Bankalara bağımlılık konusuna da değinildi. Finans bankaları nihayet uyandı ve aktif olarak nereye yatırım yapacağını keşfettiği söylendi. Böylece daha çok güven sağlandı. Tersaneler bankanın bir çözüm olduğunun farkına vardı denildi. Kalite konusuna da temas edildi. Çin’den örnek verilerek kalitenin ve kaynak probleminin önemine değinildi.

Sunumda ticari çözümlerin her zaman hukuk davalarına yeğlendiği söylenildi. Ama çaresizlik hukuk davalarına zemin hazırlıyor. Ama herhangi bir ticari danışman ya da avukat duruma maksimum etki edebiliyor şeklinde konuşuldu. Ayrıca yatırımların önemi için üçüncü bir taraf gerektiği belirtildi bu banka, broker ya da ortak olabilir denildi. Son olarak da olası çözümler başlığı altınd, iptaller, ertelemeler, fiyat düşüşleri esnek siparişler ve gemi çeşitleri konularına temas edildi. Ayrıca savaş gemileri opsiyonu değerlendirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim