• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Thermo King 2011'de atağa kalkıyor

Thermo King 2011'de atağa kalkıyor
2010 yılında gerçekleştirdiği satış adetlerindeki artış, Thermo King’i satış sonrası hizmetlerde de atağa kaldırdı.

THERMO KING ATAĞA KALKIYOR

2010 yılında gerçekleştirdiği satış adetlerindeki artış, Thermo King’i satış sonrası hizmetlerde de atağa kaldırdı.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğü altında ikinci yılını tamamlayan Thermo King, 2011 yılında da müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Soğutma sistemleri pazarındaki son gelişmeler, yenilikler ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Doğuş Otomotiv Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel 2009 yılını yapılanma, 2010 yılını ürün tanıtımı olarak tamamladıklarını belirterek 2011 yılını ise satış sonrası hizmetler yılı olarak belirlediklerini söyledi. Yücel, sektör basını temsilcilerinin ağırlandığı öğle yemeğinde yaptığı konuşmada sözlerine şöyle devam etti;

“2010 yılında beklentimizin üzerinde bir satış gerçekleştirdik. Bu yıl bizim için pazarlama çalışmalarımızın artarak devamını sağlayacağımız ve bununla beraber teknik üstünlüklerimizi de müşterilerimizin hizmetine sunacağımız satış sonrası yılı olacaktır. Bunların başında, en önemli projelerimizden biri olan bakım sözleşmesi geliyor.

Ürünle birlikte yapacağımız bakım sözleşmesi ile normal garanti süresinin bitiminin ardından sattığımız ünitelere 2-3 yıl daha periyodik bakımlarının yapılması sağlayacağız. Böylece müşterilerimize beklentilerinin altında maliyetler sunmayı amaçlıyoruz.”

“En büyük avantajımız Thermo King’in üstün kalitesi ve komple çözüm sağlayan sistemler”

Yücel, en büyük avantajlarının Thermo King’in üstün kaliteli ve güvenilir ürünleri ile müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine tam olarak cevap verebilmesi olduğunu açıkladı. Üstünlüğü kabul edilen ürünlerini gelişmiş tamamlayıcı sistemler ile destekleyerek müşteriler için komple çözüm üretebildiklerini belirten Yücel, “Thermo King ünitesinin mevcutta sahip olduğu takip sistemi en büyük avantajımızdır. Bu sistemde müşterilerimiz seyir halindeki araçlarını uydudan takip edebilirken, kasa sıcaklığı anlık izleyebiliyor ve gerekirse ısıya müdahale edebiliyor. Böylelikle olası sorunlara kolay müdahale edilebiliyor ve gerek ülkemizde gerekse Avrupa’da istenildiğinde servise çok kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.” dedi.

Yücel, sektörle ilgili değerlendirmesinde ise “Avrupa’da yürürlükte olan bir çok düzenleme henüz ülkemizde uygulanmamaktadır; ATP, frigorifik kasaların kullanım ömürlerinin belirlenmesi, soğutucu-kasa eşleşmesi kontrolü gibi.. Ancak yakın bir zamanda bu uygulamaların ülkemizde de hayata geçeceğine inanıyoruz. Böylelikle sektörümüzün daha hızlı ve sağlıklı büyüyeceğine inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

“T serisi dünya ile aynı anda Türkiye’de”

Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan ise modeller hakkında bilgi verdi. Bircan 6 metreden 8,5 metre uzunluğa kadar olan kasalarda kullanılan TS ve MD serisinde revizyona gidildiğini ve yeni ürünleri olan T Serisi’nin müşterilerin beğenisine sunulduğunu belirterek “T Serisi’nin dünya ile aynı anda Türkiye pazarında satışına başladık. 9 birbirinden farklı model 4’e indirildi ve aynı zamanda performansları yükseltildi. Böylece müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünü daha kolay seçebilmesini sağlıyoruz. 2011 yılında özellikle T Serisi’nin satışlarında artış bekliyoruz” dedi.

Bircan ayrıca soğutma sistemleri pazarında bir ilki başlattıklarını ve call center merkezini hizmete soktuklarını hatırlatarak “Türkiye'de bu sektörde ilk çağrı merkezini kuran marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Çağrı merkezimiz ile birlikte hizmet veren mobil servislerimiz bulunuyor. Çağrı merkezinde alınan bilgiler bizlere ulaşıyor ve biz de o bölgedeki en yakın mobil servisimize bu bilgileri aktarıyoruz. Yaptığımız bu uygulamayı yurt çapında daha da yaygınlaştıracağız” açıklamasında bulundu.

Türkiye genelinde ardı ardına hizmete açılan satış ve servis noktaları ile müşterilerinin sürekli yanında olmayı amaçlayan Thermo King, müşterilerine en yakın noktalarda hizmet verme hedefi doğrultusunda; İstanbul Flash ve Kayacan, Kocaeli Doğuş Otomotiv Servis, Trabzon Asya, Bursa Koçaslan, Denizli KCR, İzmir Mekanik Soğutma, Antalya Başaran ve Hatay Günay ile 8 ilde 9 Yetkili Satıcı ve Servis ile büyümeye devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim