• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Thermo King 2015’te de zirvede

Thermo King 2015’te de zirvede
Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerine devam eden dünyanın önde gelen soğutma sistemi markası Thermo King, 2015 yılında gerçekleştirdiği satışları ile Türkiye’deki pazar liderliğini perçinledi.

2008 yılından bu yana Türkiye’de distribütörlük faaliyetleri Doğuş Otomotiv tarafından sürdürülen Thermo King, 2015 yılında gerçekleştirdiği 606 adetlik satış ile en çok tercih edilen soğutucu ünite markası oldu.  

Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Müdürü Suna Türk, her geçen yıl artan satış grafiği ile paralel olarak liderliklerini de sürdürdüklerini belirterek “Thermo King olarak başarılı bir yılı daha geride bıraktık. 2015 yılında sağlık sektörüne yönelik soğuk zincir taşımacılığı ürünlerimiz ile öne çıkarken, lider olduğumuz treyler ünitesi pazarında SLX-e modelimiz ile pazarın üzerinde büyüme gerçekleştirdik. Thermo King olarak Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunduğumuz GDP sertifikalı ünite satışında Avrupa’da 5. sıraya yükseldik. Bu dönemde Türkiye’de ilk kez GDP sertifikalı ünite satışı gerçekleştirdik. Aynı şekilde motordan tahrikli ünitelerimiz Ce ve V serisinde ise büyüme hızımızı 2 kat artırdık. Tüm bu satışlar doğrultusunda toplam pazar yüzde 11 daralırken,  bir önceki yıla göre pazar payımızı yüzde 10 oranında artırmış bulunuyoruz.” dedi.   

“SEKTÖRLERE ÖZEL ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ”

Thermo King Marka Müdürü Suna Türk, 2015 yılında müşteri odaklı çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek “Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile müşterilerimizle birebir görüşme fırsatı bulduk. GDP sertifikalı ünitelerimiz ile hedef kitlemize sağlık sektöründe ilaç taşımacılığı firmaları ve lojistik şirketlerini de katarken,

e-ticaret yapan ve hızlı tüketim gerçekleştiren sanal marketlere de çözüm üretmeye başladık. Thermo King Türkiye olarak hedefimiz, genişleyen ürün gamımızla 2015 yılındaki satış performansımızı daha da üst noktalara çıkartarak liderliğimizi sürdürmektir.” şeklinde konuştu.

Thermo King, sürdürülebilir hizmet kalitesi ile soğutma sistemleri sektörünün güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilen yapısı satış ve satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla, soğuk zincir taşımacılığı gerçekleştiren lojistik firmalarının öncelikli tercihi olmayı sürdürecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim