• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Thermo King, bu yıl daha da iddialı geliyor

Thermo King, bu yıl daha da iddialı geliyor
2011 Thermo King için teknik üstünlüklerin anlatıldığı satış sonrası yılı olacak. Yeni kampanyalar geliyor. Satışta geçen seneye oranla yüzde 30 artış.

THERMO KİNG, BU YIL DAHA İDDİALI

2011 Thermo King için teknik üstünlüklerin anlatıldığı satış sonrası yılı olacak. Yeni kampanyalar geliyor. Satışta geçen seneye oranla yüzde 30 artış var.

Doğuş Otomotiv bünyesine geçtikten sonra Türkiye pazarında yatırımlarına hız veren Thermo King, satış sonrası hizmetler ekibini Adnan Yücel ile güçlendirdi.

2010 yılını 300’dne fazla satış hacmine ulaşarak kapatan Thermo King, satış sonrası etkinliklerini artırmak amacıyla Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğüne Adnan Yücel’i getirdi. Adnan Yücel’in Thermo King’te Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğüne atanmasıyla ilgili düzenlenen basınla tanışma toplantısına Thermo King Bölge Müdürü Paul McGarrigle, Bölge Direktörü Rainer Muhlschlegel, Thermo King Türkiye Genel Müdürü İlhami Eksin, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ve Satış Yöneticisi Çağlar Bircan katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Thermoking Türkiye Müdürü İlhami Eksin, Thermo King’in son dönemdeki çalışmaları, yenilikleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Thermo King’in 2009 yılında Türkiye’de altyapı hazırlıklarına önem verdiğini, 2010 yılında ise ürün tanıtım çalışmalarının ağırlık kazandığını belirten Eksin,”Deneyimli ve Türkiye şartlarını çok iyi bilen bir satış örgütü kurduk. Bu yıl bizim için Thermo King’in teknik üstünlüklerimizi anlatacağımız satış sonrası yılı olacak. 2011’de yeni kampanyalar yapmayı planlıyoruz. Satışlarımızı geçen seneye oranla yüzde 30 artırmayı öngörüyoruz” dedi.

Thermo King Türkiye Genel Müdürü İlhami Eksin’den sonra söz alan Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ise Thermo King gibi bir firmada göreve başladığı için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. 1974’te Türkiye’ye giren ilk dizel soğutucu Thermo King’in Türkiye’de soğutma işiyle adeta özdeşleştiğinin altını çizen Yücel, “Thermoking’in ürünlerini tamamlayan birçok sistem mevcut. Bu yıldan başlayarak bu sistemleri yavaş yavaş Türkiye’ye getireceğiz. Türkiye’de gelişen Pazar şartlarına paralel olarak yeni teknoloji ürünlerini Thermoking olarak pazara sunacağız” diye konuştu.

Thermo King ekibine Volkswagen Grup'tan atanan Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel, Thermo King'in markalı ürünlerin rakiplerine oranla birçok avantajlar sağladığını vurguladı. ‘Thermo King'de soğutucu ünitelerle donatılmış araçların ısı takibinde bildirilen sıcaklık derecesine merkezden müdahale edilebilen bir yapı bulunuyor’ diyen Yücel sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem araç sahibi hem de ürünün teslim edileceği müşteri taşıma sırasında araçların ısı derecelerini istedikleri her zaman takip edebiliyor. Bu bir nevi takograf cihazı gibi bir şey. Türkiye’de nakliye sektöründe bilinçlenme arttıkça Thermo King talep edecek müşteri portföyü de hızla artacaktır. Ayrıca biz her türlü soruna kolayca müdahale edilebiliyoruz. Thermo King servisleri Türkiye’nin her yerinde yaygın ve müşterilerimiz servislerimize kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.”

6 metreden 8,5 metre uzunluğa kadar olan kasalarda kullanılan TS ve MD serisinde revizyona gidildiğini ve yeni ürünleri olan T Serisi’nin ortaya çıktığını sözlerine ekleyen Yücel, T serisinin dünya ile aynı anda Türkiye'de satılmaya başlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Lojiport

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim