• BIST 9707.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Thermo King, sektörde fark yaratıyor

Thermo King, sektörde fark yaratıyor
Doğuş Otomotiv distribütörlüğündeki Thermo King, yetkili satıcı yapılanmasının ardından servis hizmetleriyle de sektörde fark yaratıyor.

THERMO KİNG FARK YARATIYOR

Doğuş Otomotiv distribütörlüğündeki Thermo King, yetkili satıcı yapılanmasının ardından servis hizmetleriyle de sektörde fark yaratıyor.

Dünya’da soğutma sistemleri sektörünün lider markası olan Thermo King, Doğuş Otomotiv’in uzun yıllara dayanan satış ve satış sonrası hizmetlerdeki tecrübesiyle ülkemizde geniş stoklu, fiyat standartlı ve yetkili satıcı/servis organizasyonu tamamlanmış kurumsal yapısıyla tüketicilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye genelinde ardı ardına hizmete açılan satış ve servis noktaları ile müşterilerinin sürekli yanında olmayı amaçlayan Thermo King, müşterilerine en yakın noktalarda hizmet verme hedefi doğrultusunda; İstanbul Flash ve Kayacan, Kocaeli Doğuş Otomotiv Servis, Trabzon Asya, Bursa Koçaslan, Denizli KCR, İzmir Mekanik Soğutma, Antalya Başaran ve Hatay Günay ile 8 ilde 9 Yetkili Satıcı ve Servis ile büyümeye devam ediyor.

Thermo King Genel Müdürü İlhami Eksin, satışların yanı sıra servis yapılanma faaliyetlerinin de hiçbir zaman durmayacağını, Thermo King ailesi olarak ülke geneline yayılarak müşterilerinin her zaman ve her yerde yanlarında olduklarını hissetmelerini amaçladıklarını belirterek “Bünyemize yeni katılan Yetkili Satıcı ve Servis sayımızı artırmaya devam ediyoruz. 2011 yılında da amacımız; müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti vermek olacaktır” dedi.

Thermo King, servis hizmetlerinde devreye alınan yol yardım hizmetlerinin yanısıra, uygun fiyatlı ve yüksek kalitede orijinal yedekparça bulunabilirliği ve özel eğitimlerden geçmiş deneyimli personel yapısı ile müşterilerinin hizmetindedir. Önümüzdeki günlerde servis hizmetlerinde müşterilerine büyük avantajlar sağlayacak farklı çeşitlerdeki “bakım sözleşmeleri” ve “uzatılmış garanti paketleri” ile müşteri memnuniyeti seviyesini üst noktalara taşımayı amaçlamaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim