• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Thermo King, yeniliklere devam ediyor

Thermo King, yeniliklere devam ediyor
Thermo King, yetkilileri çıkacakları Antalya ve Antakya’yı kapsayan road show öncesi, ürünlerindeki yenilikleri ilk önce İstanbul’da anlattılar.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde üçüncü yılını tamamlayan Thermo King,“Thermo King Road Show 2011” etkinliği çerçevesinde İstanbul’da soğuk zincir taşımacıları ile bir araya geldi. Düzenlenen tanıtım etkinliğinde Thermo King'in Doğuş grubu ile geçen 3 yılı video gösterileri ile aktarıldı.

Thermo King'in kamyon kasalarında kullanılabilen soğutma sistemlerinin de sektöre sunulduğu toplantıya Thermo King Türkiye Genel Müdürü İlhami Eksin, Thermo King Bölge Direktörü Rainer Muhlschlegel, Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel, Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan ve Doğuş Otomotiv ailesinin çeşitli üyeleri katıldı.

Thermo King yetkilileri, çıkacakları Antalya ve Antakya’yı kapsayan road show öncesi, ürünlerindeki yenilikleri ilk önce İstanbul’da anlattılar.

Thermo King’deki değişiklik ve yenilikler

Herhangi marka soğutucu ünitesini getiren herkes, ekspertizi yapıldıktan sonra çok uygun ödeme koşullarıyla yeni bir Thermo King alabilecek.
Therma Care adı altında sunulacak servis kontratlarında bir dizi ürün olacak. Bunlardan ilki, ünitenizin tüm bakım ve kontrolleri için yapılacak kontratla gerçekleşecek. Bu kontrat, ünite ile bir kez satın alındığında bakım ve kontroller ile ilgili herhangi bir harcama yapılmasına gerek kalmayacak. Bu ürün daha sonra garanti süresinin uzatılmasıyla, sadece bakım değil, onarımları da içeren paketlerle zenginleştirilecek.
Tracking denilen web tabanlı sıcaklık kontrol ve takip sistemi ile de, aracınızın nerede olduğunu ve sıcaklık değerlerini uydu üzerinden GPRS ile takip edebileceksiniz. Bu sistemle, diğerlerinden farklı olarak kasanın içerisindeki sıcaklığa merkezden müdahale de edilebilecek. Üniteyi durdurmak ve çalıştırmak da mümkün olabilecek.

MD ve TS serilerindeki ürün fazlalığı, yanlış seçimden doğan kazanç kayıplarının yaşanmasına neden oluyordu. Yeni dönemde kapasite olarak yakın olanlar birleştirilerek, T serisi ortaya çıktı. T serisi, şu anda 6 metreden 9 metreye kadar kasayı -22 -25 derecelere kadar indirebilecek 4 ürün gamına indirildi. Bu da satın almada seçim kolaylığı getirecek.

Gerek MD, gerekse de TS serisinde alttaki kısım düz olduğu için kupaların servis için öne yatırıldığında kupanın soğutucuya çarpma problemi yaşanıyordu. Thermo King, bu sıkıntıyı da ünitenin altındaki eğimi artırarak çözümledi.

Thermo King yeni ürünlerinde ek olarak yüzde 10 daha yakıt tasarrufu öngörüyor. Piyasada 20 yıllık, 30 yıllık Thermo King’ler görmek mümkün. Yeni Thermo King’ler de ömürlük olacak. Doğuş Otomotiv gücü ile de kolay kullanım ve hizmet avantajları da beraberinde geliyor. Kullanım eğitimleri ve 7/24 hizmet verilmeye devam edilecek. Avrupa’da çok önemsenen sessiz çalışma ile ilgili önlemler alındı. Şu anda üniteler düşük modda konuşma seviyesinde çalışıyor. Daha çevreci bir ürün olarak emisyon oranlarında büyük düşüşler sağlandı.
Kumanda paneli kafa çalıştırmayacak şekilde on – off tuşuna kadar düşürüldü. Sistem iyice basite indirildi.
Bir kablo bağlantısıyla bütün dataların indirilebildiği sistem kamyon grubunda yoktu. Bu T serisiyle birlikte kamyonda da uygulanabilir hale geldi.
Üniteler yine iki yıl garantili. Mal boşaltılırken, soğutucunun kapanmamasından kaynaklanan kayıp ısı, kapı sensörü sayesinde soğutucunun otomatik kapanmasıyla ortadan kalkacak. Ünitelerin boyut ve ebatları biraz daha geliştirildi. Bu nedenle üniteler daha hafifletildi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim